torstai 21. heinäkuuta 2011

Santsun huonetta

Nyt viimein maltan raottaa teille Santsun huoneen ovea. Johan me ollaan asuttu 5kk tätä uutta kotia :D Syy miksi vasta nyt, on nuo verhot. Itse en saanut ikipäivänä ajoiksi tarttua toimeen, pelkäsin vaan tuota kuvion kohdistamista. Vein sitten kangaspakan mummolle lomapuuhaksi, joka tänään heilui saksien ja ompelukoneen kanssa ja toimitti verhot perille saakka. Kiitos mummo!

Santsun huone on aika pitkulainen, huoneen pääty on ikkunaseinää ja ikkunan vasemman puoleinen seinä on täynnä kaappeja. Oikeanpuoleinen seinusta on ainoa ehjä seinä, joka odottaa vielä sitä vihreää maalia. Sillä seinustalla on tuo Expedit-hyllykkö ja sänky...

...jonka pääty on oviseinää vasten. Santsu on nyt muutaman kuukauden nukkunut tässä isojen tyttöjen sängyssä ja eilen otettiin taas uusi askel kohti isompien maailmaa kun pikkupeitto vaihdettiin tuohon isompaan lastenpeittoon. Kyllästyin siihen kun sen pienen peiton kanssa nuohottiin joka paikassa, lattioilla, vessassa, jopa parvekkeella! Se oli kuin jättikokoinen uniriepu!

* * *

Muuten täällä ollaan vietetty vaan hiljaiseloa. Ollaan juhlittu yhdet häät, nähty kavereita, pyllistelty mansikkamaalla masumurun kanssa ja pakastettu herkkua talven varalle. Ensi viikolla ehkä vielä uudestaan. Ollaan tuskailtu helteiden kanssa, en jaksa oikein innostua niistä tällä hetkellä vaan otan ennemmin ilon irti viileistä päivistä.
Asiaa olis mutta intoa oikein ei. Palailen taas joku päivä, mukavia heinäkuun päiviä teille!

8 kommenttia:

 1. Nuo verhot ovat kyllä ihanat! Ja suloinen Brion hella, joka tytöllä pitää sellainen kyllä olla! ;)

  VastaaPoista
 2. Oi jee vihdoinkin:) Hyvältä näyttää jo näin parin pienen vilautuksen perusteella! Joko on vihreän maalin sävy valittu?

  Pstt, kuulumisia odottelen myös tuolla toisaalla:))

  VastaaPoista
 3. kiitos vilautuksesta ;) Oli kiva nähdä santsun huonetta, ihanan näköinen :)

  VastaaPoista
 4. Inka, jep, me ollaan vaan ihailtu loppupäivä noita verhoja :)

  Piiju, sanos muuta, vihdoinkin! :D Maalin sävy on jopa valittu mutta seuraava askel tuntuu niin haastavalta että on venyny :D
  Monta päivää on ollu mielessä se vastaaminen mutta en vaan ole saanut ajoiks, yritän pian, koita jaksaa :)

  Lara, kiitos itsellesi kommentista! :))

  VastaaPoista
 5. Meijän ois iha selkeesti pitäny tulla käymään teillä vasta nyt ku tyttönen sai noin hienot verhotki ikkunaan ja uuen peiton! :) Mistä hommasit ton kankaan? on nimittäin aivan ihana :)

  VastaaPoista
 6. Hannah, jep väärin ajoitettu reissu! :D Tuo verhokangas on Ikeasta, Annamoa-nimistä. Eikä oo hinnalla pilattu ;)

  VastaaPoista
 7. Onpas kivan näköinen huone :) Meillä samanlainen pussilakanasetti odottamassa sitä, kun siirrytään vauvanpeitosta lastenpeittoon :) Ei vaan tahdo vielä tuo pienikään peitto pysyä päällä :) Joskus ennenkin käynyt lukemassa, mut nyt liityin ihan lukijaksi :)

  VastaaPoista
 8. Riitta, kiitos! :) Ja tervetuloa mukaan!

  Tuo pussilakanasetti vei kyllä mukanaan väreillä ja kuoseilla, oli pakko tilata se kun tarjolle tuli :) Ei meilläkään se peitto päällä pysy ollenkaan mutta täytyyhän se silti olla.

  VastaaPoista