keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Tuli se meillekin, se HM:n takki

Hups, onpa mennyt taas aika nopeasti ja viime päivityksestä vierähtänyt aikaa! Suuria muutoksia on tapahtumassa mutta ehkä kerron niistä lisää myöhemmin... ;)

Meidän H&M:n paketti saapui postiin jo viime viikolla mutta maanantaina päästiin vasta hakemaan se ja sitä myöten sovittelemaan. Santsulle tilatut vaatteet oli ihania mutta omat paidat oli vähän mittavirheisiä, mm. pitkähihaisessa paidassa hihat puristi hauiksen kohdalta eikä mulla tosiaan ole mitkään turbohabat :D Lisäksi vajaan viiden euron tarjousmekko olisi voinut olla hieman jämäkämpää kangasta ja olkaimet aavistuksen keskempänä, nyt tuntui koko ajan että ne valahtaa alas koko ajan.

Tämä takki on kyllä aivan superihanuus! Kuvaussessiota varten piti järjestää uusintasovitus, tosin kameralle tallentui lähinnä riisumiskuvia mallin ollessa jo hieman väsynyt... Näissä kuvissa vielä just ja just takki on päällä.
Hihat on aavistuksen pitkät kuten kuvasta näkyy mutta pikku pömppömasun kohdalta pienempi koko olisi ollut liian tiukka.

Paketissa olleet farkkucaprit oli myös superihanat mutta mitäs tässä tekisi kun neiti sanoi vain poispoispois kun pöksyjä soviteltiin. Pakko kokeilla pari kertaa vielä uudestaan josko mieli muuttuisi, ei kyllä viitsi ostaa sellaisia housuja mitä ei tule sitten käytettyä. Joko se oma tahto alkaa näkyä pukeutumisessakin, alle 2-vuotiaana? :D

3 kommenttia:

  1. Ihana toi takki kyllä on!!!

    Meilläkin näkyy oma tahto vaatteiden suhteen. Jotkut vaatteet ei yksinkertaisesti millään kelpaa, ikinä! Ja jotkut taas kelpaa liiankin hyvin, esim CC:n takkia ei olis saanut päältä ollenkaan pois ;) Ja sitten Arttu on sellainen, että jos kehutaan hänen vaatteitaan, vaikka että onpas ihana paita sinulla, niin lähtee ihan ylpeenä hymy huulilla käveleen ympäri asuntoa ja katselee itseään mielissään ;) Että kaippa ne jo tuossa iässä alkaa ymmärtää vaatteiden suhteen ;)

    VastaaPoista
  2. Jep, jos mieleinen vaate on kokeilussa niin sitä pidettäis päällä tuntitolkulla ja ihailtas peilistä. Toisia ei sit soviteltais millään.
    Onneks sitä äiti saa vielä hetken päättää mitä ostetaan ja puetaan :)

    VastaaPoista