keskiviikko 5. tammikuuta 2011

2 litraa

Vuoden vaihtuessa en tehnyt mitään lupauksia mutta päätin että vedenjuontia on lisättävä, nesteytys kun on päässyt unohtumaan jotenkin. Juon mutta en tarpeeksi.

kuva google kuvahaku

Tässä muutaman päivän aikana olenkin täyttänyt ison, puolen litran vetoisen mukin muutaman kerran. Kolme-neljä mukillista olenkin saanut tyhjennettyä päivän mittaan ja sen huomaa, vessassa on saanut juosta! Pysykööt tämä tahti yllä muun keventelyn ohessa.

Teitkö sinä mitä lupauksia/päätöksiä?

4 kommenttia:

 1. Tosi hyvä pääätös!
  Itse yritin myös joulun jälkeen lisätä veden juomista, lähinnä jo siksi, että saisi suolaisten ruokien aiheuttaman turvotuksen pois. Voinkin siis lähteä sinulle tsemppikaveriksi ja jatkaa veden juomista myös tänä vuonna, niin hyvä olo siitä tulee :) Tuo iso muki on muuten tosiaan toimivampi ratkaisu kuin pullo, tai ainakin mun tulee helpommpi hörpittyä siitä. Pitää varmaan töihinkin vielä iso muki!

  VastaaPoista
 2. En tehnyt, yleinen tavoite jo pitkään on ollut maltillistaa shoppailua, mutta se ei ole oikein vielä kantanut hedelmää ihan täysin, mutta hiukan kyllä parantunut ;)

  VastaaPoista
 3. Minun lupaukseni jo tiedätkin, jo kuudetta herkutonta päivää mennään;) Sitä vain piti sanoa, että asuisittepa lähempänä.. saisin sinusta itselleni lenkkeilyseuraa:)) Muuuuttakaaaa takaaaasiiinn :D

  VastaaPoista
 4. SiniK, oon kans välillä pistäny veden pulloon mutta ainakaan kotioloissa se ei oo yhtä tehokas kuin tuo muki. Eikun vaan muki töihin mukaan :)

  -Anni- pienikin parannus on hyvästä :)

  Piiju, hieno alku sulla ja tsemppiä jatkoon! Pitääkin alkaa etsiä asunto teidän lähialueilta ;)

  VastaaPoista