tiistai 18. tammikuuta 2011

Koiranputkia seinälle

Mun mielessä on kummitellut jo jonkun aikaa eräs erikoinen juttu...nimittäin tapetti. Ja millainen tapetti?! Kuvassa oleva mustavalkoinen Cole & Sonin Cow Parsley! Ihmetyttää hieman mikä siinä vetoaa puoleensa kun mokomasta heinästä en niin välitä, mutta kenties se on tuo mustan ja valkoisen liitto jollain tapaa niin kutsuva :)

Jossain näin kuvan missä kyseistä tapettia oli käytetty aulan seinällä ja vau, miten hyvältä valkoiset kalusteet näytti sitä vasten. Siitä kai se ajatus sitten jäi. Toivottavasti joskus myös toteutuu, tähän nykyiseen kotiimme sillä ei ole lupaa tulla vielä.

Oletkos huomannut muuten, sisustusjuttuset hiipii Santsun puuhien sekaan taas vahvemmin... Liekö kevääntulolla ja pinnalla olevalla
oman kodin kaipuulla jotain tekemistä asian kanssa :)

6 kommenttia:

 1. Jee, onhan se talviunessa ollut sisustusinto taas heräillyt sielläkin suunnalla;)) Onko kaipuuseen etsitty lieventäjää eli sopivia kotiehdokkaita löytynyt?

  VastaaPoista
 2. Hih, kyllä se pikku hiljaa heräilee :) Ja vastaus kysymykseen, kenties ;) kerron sulle lisää joskus toisaalla...

  VastaaPoista
 3. Kieltämättä tuossa tapetissa on jotain. Enkä mäkään sitä osaa selittää, koska en kyllä normaalisti tykkää noin kuosikkaista, enkä kyllä mustavalkoisestakaan... Valkoisten kalusteiden kanssa jossain tehosteena tuo olis kyllä taatusti hieno :)

  VastaaPoista
 4. Petuli, ensinnäkin kiva kun löysit tänne :)
  Itsekin olen mahdollisimman hillityn ja yksivärisen ystävä mutta poikkeuksiakin nähtävästi löytyy :)

  VastaaPoista
 5. Pakko komentoida. Löysin vasta nyt blogisi "Ceelan metkut" -blogin kautta.
  Meillä on tuo tapetti yhdellä olkkarin seinällä. Näkyy vähän mm tän päiväisessä postauksessani. ;) Ja tykkään hurjan paljon just valkoisten huonekalujen kanssa. Me ei olla edes laitettu sitä, vaan edelliset asukkaat. Ei raaskittu repiä pois kun se sopi meidän tyyliin. :)

  http://onnenpaivat.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Oih, onnekas sinä :) Kävinkin kurkkimassa blogiasi muutenkin, ihania juttuja siellä. Onpas teillä ollut hyvämakuiset edelliset asukkaat siinä :)

  VastaaPoista