tiistai 4. tammikuuta 2011

Pientä aletusta

Alet jyllää jo ties monettako viikkoa kun useat kaupat on aloittanut alensa jo ennen joulua. Ei ole tullut käytyä oikein missään vaikka halua olisikin ollut :) Viime viikolla kiersin meidän paikallisen vaateliikkeen läpi ja läksin tyhjin käsin, kaikki kiva mitä löysin, niistä puuttui juuri se haluamani koko (98), nykyistä kokoa en saa enää hankkia kun tuntuu olevan ihan liikaa jo ;)

Lomalla kävimme pikavisiitillä lähes naapurikaupungissa Joensuussa, siellä kerkesin pyörähtää H&M:lla ja Lindexillä. Jälkimmäisestä tarttui ohuet lököfarkut puoleen hintaan, collegepöksyt ihastutti niin että läksivät mukaan normaalihintaisena. Palloneuletakki puoleen hintaan cittarista.
Elloksen alesta saapui ennen joulua musta velourhuppari n.6e sekä kahdet legginsit yht. 6e. Vaikka yleensä en kuviollisista housuista välitäkään niin nämä vaaleanpunaiset kelpuutin, perhosia kun yllättäen on kuosina. Mustissa on nilkasta rypytetyt lahkeet ja pitsiä lahkeensuissa.


Toiveissa olisi päästä vielä jonnekin tekemään alelöytöjä... siihen saakka tyydyn ihailemaan toisten löytöjen esittelyjä :)

2 kommenttia:

  1. Elloksella olikin hyvät alet jo hyvissä ajoin ennen joulua! Itse tilasin sieltä mm.kaksi villakangastakkia, Adidaksen collegehousut ja parit Puman hupparit(ovh.49e,nyt 16e!).
    Kaupoissa tuntuu olevan kamalasti jotain tosi vanhaa varastoa,kerran jo alennettuja ja yksittäiskappaleita,plääh.Tai sitten olen käynyt ihan väärissä paikoissa...
    Toi palloneuletakki näyttää tosi kivalta, voisin jopa itse tykätä käyttää;)

    VastaaPoista
  2. Niinu, hyviä löytöjä olet sinäkin tehnyt Elloksella, varsinkin merkkituotteita oot saanu hyvään hintaan!

    VastaaPoista