maanantai 3. tammikuuta 2011

Joulusta vuodenvaihteeseen

Otetaanpa pikakelaus taaksepäin, joulu+meidän lomareissu+uusi vuosi oli ja meni. Kotiin on palattu muutama päivä sitten, sairastamaan. Tällä kertaa se olen minä joka sairastaa, kamala yskä kun yrittää kakoa saharan autiomaata pois kurkusta sekä ajoittain nenä vuotaa. Toivottavasti neiti välttyy taudilta tällä kertaa.

Mutta joulu. Se meni mukavasti noin pääasiassa, hieman huolta aiheutti mummini joka joutui aattoyönä sairaalaan. On jo onneksi hieman paremmalla tolalla.
Joulupukkia meillä ei käynyt, nyssäkät oli heitetty vaan oven taakse :) Santsu oli meidän lahjanjakaja kun minä luin nimet kenelle mikäkin paketti viedään. Tytön oman pino kasvoi suurimmaksi, yllättäen. En älynnyt heti aattoiltana kuvata kaikkia lahjoja ja nyt ne tietenkin on jo mikä missäkin käytössä joten sanallinen lista käyttöön.
Paketeista paljastui mm:
- duplon peruspaketteja x2
- Hello Kitty talopalikat
- muumi-aterimia 2 settiä
- pieni kosketinsoitin
- kirjoja
- leikkiruokaa
- Brio hella valkoisena
- Hello Kitty-pipo
- violetti Tutta-tunika+sukkikset

Tässä ahkeroidaan lahjojen parissa. Jokaisen paketin aukaistuaan pomppasi ylös ja kävi esittelykierroksella :) Lahjapipo pääsi heti päähän.


Minulle/miehen kanssa yhteiseksi tuli mm. Teema-lautasia, Muumi-kannu, Mocca master, kirkasvalolamppu, Pentikin miniporo ja aluslakana.

Uusi vuosi vaihtui meillä rauhallisesti. Alkuillasta Santsun täti kävi meillä kyläilemässä ja myöhemmin siirryimme mummolaan katselemaan rakettien pauketta ja muutama omakin laitettiin paukkumaan. Hienosti Santsu katseli ja ihmetteli raketteja, huuteli vaan vau, kato! Ei siis pelottanut ollenkaan.

Nyt vaan heittäydytään arjen pyörteisiin ja odotellaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan! :)

3 kommenttia:

 1. Pikaita paranemista sinulle ja toivottavasti mummikin on jo paremmassa kunnossa. Ihana lahjojen avaaja :) Meidän kitty fanillekin varmaan kelpaisi tuo pipo :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti tuleva vuosi tuo tullessaan paljon mukavia asioita:)) Ihania lahjoja olette saaneet! Ja, jee..sait sen toivomasi muumi-kannun:)

  VastaaPoista
 3. Sini, kiitos! Totta tosiaan pikainen paraneminen kelpais enemmän kuin hyvin, (olemattomat) vatsalihakset on jo kipeänä yskimisestä.

  Piiju, toivottavasti, olisihan noita erityisiä toivomuksia alkavalta vuodelta :) Joo, musta tuntuu ettei se kirje menny edelliskerran perille mutta nyt näköjään meni :)

  VastaaPoista