tiistai 4. toukokuuta 2010

Uutta ilmettä kotiin

Kotia on hieman päivitetty. Olohuoneen tummanharmaata sohvaa saapui raikastamaan tälläiset vihreäraidalliset tyynynpäälliset. Suunnittelin hankkivani niille oikeat sisätyynyt mutta päädyinkin piilottamaan sohvan omat tyynyt päällisten sisälle. Se olikin hyvä ratkaisu sillä en tykkää liiasta tyynymerestä enkä toisaalta niistä sohvan tyynyistä.


Kylpyhuonekin sai uutta ilmettä kun jo monenmonta kotia nähnyt vanha suihkuverho sai väistyä tämän tieltä. Tämä onkin ihan toista maata vanhaan muoviseen verrattuna, tämä verho on paljon kankaisemman oloinen mutta kuitenkin vettähylkivä.


Pikkurahan muutoksia nämä uudistukset, suihkuverho oli puoleenhintaan ja tyynynpäällisistä sain -10% vaikka ei niiden lähtöhintakaan (4,95) päätä huimannut.
Kuvat on tylsästi lainattu suoraan H&M:lta

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja olet tilannut:) Milloin laitat kuvia uudistuneesta sohvan ilmeestä;) Tiiätkö, en ole vieläkään saanut niitä pinkkejä tyynynpäällisiä, on toimitus vähän (paljon) viivästynyt, äh!

    VastaaPoista
  2. Mulla on myös viivästynyt pari helmikuun lopussa tilatun vaatteen toimitus :( ja tuntuu koko ajan siirtyvän vaan eteenpäin.

    En tiiä onko tuo sohva niin kuvauksellinen kohde ;)

    VastaaPoista