maanantai 24. toukokuuta 2010

Kenkäostoksilla

Lauantaina kävimme Haaparannassa ostoksilla. Kävimme muutamassa pikkukaupassa, Skopunktenissa ja Ikeassa. Skopunktenista löysin itselleni jo vuosia etsimäni juhlakengät. Katselin ensin tällaisia kenkiä ilman noita koristeita, mutta niissä ei ollut kokoa. Kun näitä sitten kokeilin ja olivat sopivatkin, oli ne otettava matkaan. Harvoin sitä löytyy 42 kokoiseen jalkaan sopivia kenkiä. 41 sopii myös vaihtelevasti mutta useimmiten ne hieman puristaa. Josko näillä mentäisi taas muutama vuosi ja niiden mukanaan tuomat juhlat :)


Nämä ihanuudet jäi harmittamaan niiin vietävästi! Kokeilin näitä kenkiä punaisena sopivassa koossa ja ne olivat t ä y d e l l i s e t jalassa, niin pehmeät ja ihanan tuntuiset ja rakkautta ensi hetkellä. Kävin kysymässä myyjältä josko näitä löytyisi mustana mutta ei :( Kaikki koot olivat esillä ja nekin hajakokoja alle koon 40. Enkä voinut niitä punaisiakaan ottaa koska eihän se kuulu mun väreihin :/ Pettymysten pettymys!


kuva skopunkten.com


Lasten puolen alepöydästä löytyi Santsulle tämmöiset söpöt popot :) Hintaa jäi vain n.49kr (~5e) sillä kaupassa oli tarjous Osta 2 paria kenkiä, saat toiset puoleen hintaan. Koski näköjään myös alekenkiä. Kerrankin kunnon alelöytö :D (Jos olisi ostettu 3 paria kenkiä, edullisimmat olisi saanut ilmaiseksi)


Ikeasta ei tullut juuri ostoksia tehtyä, budjetti oli niiiin minimaalinen. Mukaan tarttui tällä kertaa vain korokejakkara Santsulle (vessaan/ikkunaan eteen :) ) sekä pussinsulkijoita.

5 kommenttia:

 1. Voi että mie haluun äkkiä Skopunkteniin, tykkäilen niiiiiin paljon siitä kaupasta! Ehkäpä jo ensi viikonloppuna :) Olipa yllätys sun kengänkoko, oisin jotenki kuvitellu sut pienijalkaiseksi :)

  VastaaPoista
 2. Haaparannalle meidänkin pitäisi suunnistaa, Ikeaan tosin. :)

  VastaaPoista
 3. Voih, nyt harmittaa kun jätettiin käymättä tuolla ihanaisessa kenkäparatiisissa! Söpöset uudet kenkulit löysitte sekä mamille että typylle;) Niissä minun ruskeissa Vagabondeissa on samantyyliset koristukset kuin sinun juhlakengissä:))

  VastaaPoista
 4. Tasha, eikun vaan reissua suunnittelemaan :) Voih, kunpa sun kuvitelmat oiskin totta, olis niin paljon helpompaa!

  Henna, siinä se skopunkten ois ihan Ikean vieressä jos tarvetta on kengillekin :)

  Piiju, no voi harmi :( Ensi kerralla meet sitten ekana käymään siellä! :)

  VastaaPoista
 5. Tarvetta kyllä olisi, mutta en aio ostaa ainuitakaan kenkiä ennen kuin meidän vauva on syntynyt ja karmea turvotus hävinnyt. :/ Mies ja poika taas ei kenkiä tarvitse. :)

  VastaaPoista