perjantai 21. toukokuuta 2010

Kesävaatetta

Ellos mainosti taas hetki sitten satoja alennettuja tuotteita. Eksyin sitten katselemaan josko löytyisi jotain kivoja yläosia kun niistä on aika suuri puute näillä (menneillä) helteillä. Niitä ei kuitenkaan löytynyt, sen sijaan ostoskoriin napsahti nämä valkoiset caprit. Olisin halunnut harmaat vaaleanpunaisilla teksteillä mutta valkoisissa oli isompi alennus ;) mikä kyllä oli vähän outoa...


Nämä bandeau-yläosalla varustetut bikinit olivat puoleen hintaan. Lisäksi otin testille samantyyliset mariiniraidalliset bikinit mutta toivottavasti nämä mustat olisivat passelit :)
Ainiin, missäköhän minä kehtaan näitä pitää ;)


Lisäksi tilasin vielä kesäisen pyjaman, jossa on valkoinen toppi sekä roosaruudulliset caprimittaiset housut. Tilaushetkellä se maksoi alle kympin mutta nyt hinta näytti olevan normaali, reilu 20e. Jännä juttu miten niillä nuo hinnat sahaavat edestakaisin eri päivinä!

Paitojen ja toppien metsästys jatkuu... Tarjonta ei oikein taida vastata hakuani.

3 kommenttia:

  1. Pitää varmaankin alkaa myös itse tutkaileen Elloksen valikoimia, sinä teet sieltä kyllä aina kivoja löytöjä:)) Onnea paita ja toppi jahtiin! Itse olin vastaavassa hommassa viime viikonloppuna ja vähän viikollakin. Hennesistä löytyi, ainakin minulle. Millon pidetään taas shoppaus-treffaus-päivä;)?

    VastaaPoista
  2. Voi että, shoppaus-treffaus-päivä ois aivan mahtavaa! Vielä en osaa mitään päivää ehdottaa mutta pidetään mielessä :) Ehkä joskus ensi kuussa? Tai viimeistään sun lomalla, onnistuis viikollakin kivasti :)

    VastaaPoista
  3. Edellisestä kerrasta on taas vierähtänyt vähän liikaa aikaa:( Aika menee niin nopsasti! Mutta joo ehdottomasti joko ensi kuussa tai sitten kun mun loma alkaa. Siihenkään ei ole enää hirmuisesti aikaa:))

    VastaaPoista