keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Pakkauspuuhia

Olemme huomennna lähdössä pidennetylle viikonloppureissulle Itä-Suomen mummolaan. Tämä päivä menee siis mukaan otettavia vaatteita ja tavaroita valitessa ja pakatessa. Katselin juuri loppuviikon sääennusteita ja lämpöä olisi luvassa 21-25 astetta! Jokohan me päästäis korkkaamaan kesävaatekausi :)

Miten tää vaatteiden valinta onkin niin kamalan hankalaa, muutama päivä poissa kotoa ja iiiiiso kasa vaatetta mukaan. Iskee valinnanvaikeus kun haluisi ottaa tuon paidan ja sen kaveriksi nuo housut, sitten tuo tunika ja sen pariksi nuo leggingsit, lämmikkeeksi tuo huppari jne. Äkkiä huomaakin varanneensa mukaan puolet vaatekaapin sisällöstä :) Mutta kun en vaan osaa päättää asukokonaisuuksia etukäteen, ne tulee päätettyä hetken mielijohteesta pukemishetkellä.
No mutta on mulla onneks tää päivä vielä aikaa miettiä ja karsia pinoja.

Vaatteiden lisäksi pitää muistaa myös pakata hammasharjat, vitamiinit, eväät, vaipat ja viihdykkeet autoon. Nekin täytyisi suunnitella ja varata tämän päivän aikana. Niin ja omatkin vaatteet pitäisi varata. Niin ja valokuvat, mitä on teetetty annettavaksi (ja valmiit 1v-kuvatkin pitäisi tänään hakea!) On tämä matkaanlähdön valmistelu sitten haastavaa! Mutta on se vaan ihana päästä välillä kotimaisemiin!

Huomenna vaihdetaan Leevin sanoin farkut verkkarihousuun! Ihanaa viikonloppua kaikille jo etukäteen! :)

2 kommenttia: