maanantai 10. toukokuuta 2010

Äitien viikonloppu

Viikonloppu oli äitien arkea ja juhlaa. Arjen rutiinit saivat juhlallisia säväyksiä omasta ajasta sekä pienistä muistamisista. Lauantaina Santsu pääsi muutamaksi tunniksi mummolaan hoitoon kun minä kävin ystäväisen kanssa kaksin naapuricityssä pikashoppailemassa. Siellä järjestettiin MLL:n lastentarvikekirppis, joten niinpä me suuntasimme sinne hyvissä ajoin ennen alkamisaikaa. Seuraavat löydöt läksivät mukaan:

Valkoinen Lindexin puuvillahame punaisilla yksityiskohdilla, takana on leppiksen kuva ja tekstiä. Kappahlin kukallinen froteehame.


Lindexin harmaat vuoritetut housut (86), H&M:n kirsikanväriset rusetticaprit (86) ja Kappahlin vaaleanpunaiset ruutucaprit (98, joten menee varmaan vasta ensi kesänä)


Sitten pyörähdettiin Kappahlissa, josta tämä turkoosi setti. Pinkkiäkin olisi ollut tarjolla mutta teinkin tämmöisen radikaalin väriratkaisun ;) Name It:n hellehattu meidän paikallisesta vaatekaupasta.


Sunnuntaiaamu ei taas(kaan) mennyt ihan odotusteni mukaan. Santsu herätteli huhuilemalla sängyssään ja minä nousin tytön kanssa puuhailemaan aamutoimia. Mies jäi koisimaan. Ehkei tuollaiselta aamuntorkulta voi odottaa mitään aamiaisia vuoteeseen. Iltapalasta hän kyllä sitten huolehti :) Sain myös miehen ja Santsun yhdessä askarteleman kortin sekä lahjakortin. Päivällä käytiin miehen kotona syömässä ja sukua tapaamassa; miehen sisarukset pitkästä aikaa koolla.


Äitin rinsessa

Juhlat loppuivat, joten kengätkin joutavat jo pois.

Äidin oma ruusu

3 kommenttia:

  1. Oletpa tehnyt hyviä löytöjä, tuo punavalkoinen hame on tosi kaunis! Tytöllä myös ihana juhlamekko!

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä sopivan simppeli hame. Ja tuo mekko, rakkautta ensi silmäyksellä :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja ostoksia, ja Santsun mekko on ihanuus!

    VastaaPoista