tiistai 11. elokuuta 2009

Paluu arkeen

Hiljaiseloa on taas vietetty täällä blogimaailmassa. Viime aikoina aikaa on syönyt marjanpoiminta- ja pakkaustohinat sekä etelässä vietetty viikko. Olimme Rodoksella ihanassa lämmössä ja upeissa maisemissa. Tuntui välillä että pakko varmaan nipistää itseään kun olo tuntui niin epätodelliselta :)
En nyt kerro tässä enempää, vaan yritän piakkoin tehdä erillisen postauksen matkasta. Tai no sen verran sanon että Santsu oli kyllä mainio matkaseuralainen, reissu meni loistavasti hänen osaltaan.

Marjatohinat pitäisi jatkua vielä, meillä kun on pihalla musta-, puna- ja valkoherukkapensaita, jotka pitäisi tyhjentää. Aloittelin sitä hommaa jo hieman ennen matkaa, samoin täytin pakastinta ämpärillisellä mansikoita jo aiemmin hankitun 5kg lisäksi. Kyllä nyt kelpaa talvella tehdä marjoista vaikka mitä. Vielä kun mustikoita vaan saisi!

Santsun kuulumisia viimeisiltä viikoilta: Hammassaldo on tällä hetkellä 2 terävää hampulia, ryömimään on opittu ja äiti saakin tehdä koko ajan tietä pikku kiiturille siivoamalla lattiat tyhjäksi :D Lisäksi isi on ihmetellyt kuinka tytön ulkoinen olemus on muuttunut, neiti näyttää isommalta ja vanhemmalta. Meidän pienen pieni vauva on enää muisto vain, tilalle on tullut iso vaavi!

Olen tänään tarttunut kameraan ja kuvaillut erinäisiä juttuja tulevia aiheita varten, ei siis pitäisi olla kuvista kiinni kirjoittaminen, aika voikin olla sitten se ongelma. Mutta katsellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti