lauantai 22. elokuuta 2009

Kotia ja kuulumisia!

Leppoisaa lauantaita!

Onpahan taas tämä päivitystahti venynyt. Laiskuus on iskenyt kirjoittelun suhteen. Muuten päivät on meillä menny Santsun kanssa mukavasti lenkkeillen, leikkien, nukkuen ja kotihommia tehden. Neiti onkin jo innokas apulainen esimerkiksi tiskikoneen tyhjentämisessä ja täyttämisessä. Kovasti olisi koneen sisään kiipeämässä kun kansi aukeaa :D Ryömintävauhti on jo melkoinen ja kilpajuoksuksi menee äitillä jos jokin "kielletty" asia on lattialle unohtunut ja neitokainen sen huomaa!

Mietin että mistähän aiheesta tänään kirjoittelisi ja kuvia laittelisi. Päädyin esittelemään palasen meidän kotia, aloitetaan makuuhuoneesta. Tämä allaoleva kuva on otettu makuuhuoneen toisesta päästä, jonne jää kuvaajantaakse isompi ikkuna ja vasemmalla seinustalla on ovi vaatehuoneeseen ja eteiseen (jälkimmäinen pinnasängyn kohdalla suunnilleen). Santsun oma nurkkaus on siis tässä. Tauluhyllyt saimme vasta äskettäin laitettua paikoilleen ja sinne on laitettu kastelahjoja ja pari taulua sekä pari Pentikin purkkia+pupu <3


Tässä sitten makuuhuonetta toiseen suuntaan, kuvattu huoneen ovelta. Värimaailma on tällä hetkellä ainakin ruskea-vihreä-valkoinen, tykkään! Verhot ovat ylösalaisin; ne on ostettu edelliseen kotiin jossa verhot ripustettiin katonrajaan, täällä on nipsukiskot tuolla laudan takana paljon alempana. Lyhentää en verhoja halunnut, joten purjerenkaatt on nyt koristeena alareunassa ja ylhäältä verhot on taitettu, joskin näyttävät vähän rumilta.
kattovalaisin meiltä vielä puuttuu tästä huoneesta, mutta senkin varalle on eräs vanhan valaisimen jatkojalostusidea.


Tässä vielä lähikuvaa Santsun nurkkauksesta tai lähinnä hyllyn tavaroista.
ylähyllyllä on kehystetty kuva Santsusta 1vrk ikäisenä, traktori peräkärryineen on kummilahja, kirjottu taulu nimineen ja syntymämittoineen on kastelahja mummolta.
Alahyllyn Pentik-pupu on lahja ystävältä, kehys on kummilahja ja sinne on kuvaksi laitettu Santsu ristiäispäivänä. Kehykseen on merkattu myös syntymäpäivä, -aika ja -mitat. Kehyksen vieressä pari Pentikin purkkia pikkutavaroille ja loppuksi sängyn tekstiilien sävyihin sopiva kirahvitaulu.


Ensi viikolla meillä olisi ohjelmassa ainakin neuvola ja kenties vauvatreffit useamman ipananpipanan kanssa. Huomenna tämä äitiliini pääseekin hierojan pöydälle, tulee niin tarpeeseen!

Hyvää viikonloppua lukijat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti