sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Shopattuja

Eilen teimme pikaviisitin naapurikaupunkiin. Tarkoitus oli käydä katsastamassa Kappahlin loppu aletarjonta sekä minulle uudet uikkarit. Kappahl yllättikin olemalla kiinni kun sen oven eteen saavuimme. Missään ei oltu ilmoitettu että se mokoma meneekin kesälauantaisin tuntia aiemmin kiinni kuin normaalisti!
Kävimme sitten läpi vieressä vielä avoinna olevat kaupat läpi. Tämä kauppakassi on löytö Cittarista 4 eurolla (norm.hinta 9,95). Bongasin tämän joskus aiemmin jonkun blogista ja silloin napsahti että mulle ja! Meillä harvoin muutenkaan muovipusseja kaupasta ostetaan, usein on reppu ja pari kangaskassia lisänä. Näitä kasseja oli myös parilla muulla erilaisella tekstillä, tämä on miehen valitsema :)

Käytiin sitten katsastamassa Seppälän bikinivalikoima, joka tässä vaiheessa kesää oli jo aika hissua. Tämmöiset turkoosi-/petroolipohjaiset biksut sieltä lopulta löytyi matkaan hintaan 4,95/osa (norm.hinta 9,95/osa). Nyt kun olisi vielä kroppa kunnossa että kehtaisi noita käyttääkin, on meinaan nuo raskauskilot vahvasti mukana edelleen. Santsulle ostettiin normaalihintainen Imse Vimsen uimavaippa Kärkkäiseltä. Kuva mokoma on nyt vähän nurinkurin, mutta pientä niskajumppaa teille ;)

Lopuksi kuva perjantaisesta kirppisreissun ostoksesta:


Tuli juuri mieleen että ostettiin Cittarista myös Santsulle 2 bodya 7 egellä, en vaan muistanut kuvata niitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti