lauantai 22. elokuuta 2009

Rodoksen shoppailut

Kuun aluussa ollu lomamatkamme on enää ihana muisto vain mutta tässä paluu erääseen "retkikohteeseemme", ostosraportti lastentavarataivas-marketti Jumbosta. Siellä oli kaikki mitä lapsen varusteluun tarvitaan. Sieltä löytyi vaatetta, lelua, turvaistuinta, liinavaatetta, astioita, tutteja, askartelutarvikkeita... ainoastaan vaipat ja ruuat puuttuivat.
Tässäpä näitä minun matkaan tarttuneita:

Ihanan turhaa! Kahdet tossukat kokoa 6-12m, ovat aika passelit just nyt pidettäväks. Ja noi juhlavammat kenkulit on koko 12-18m, mutta ihan hyvin vois pitää nytkin. Hintaa kenkuleilla oli 2-4e/pari.


Kaksi yökkäriä koossa 12m, mut taitais olla passelit nyt (ollaan koon 68-74 välimaastossa). Lisäks 3 lyhythihaista bodya koossa 23m, vastaa kokoa 80/86 kokolapun mukaan. Klikkaa kuvaa niin näet söpöt tekstit ja kuvat bodeissa :) Hintaa 2e/vaate.

Sit leluhyllyiltä mukaan tarttunutta. Tommonen muistoboksi makso siellä 4,90, suomessa lähempänä 20egee! Pehmonopat eläinten kuvilla ja kilistimillä :) Ronsu-rengashelsitin ja kilisevä hiiri, jonka korvat ja käpälät on niin namia santsun mielestä! Ja pari palapeliä kunhan typy vähän isommaksi kasvelee ja näistä jotain ymmärtää. Palapelit 2e, muut max 5e.


Tää viimeinen kuva halus väkisin olla nurinperin. Mutta sit keittiö osastoo mimmille: Hihallinen ruokalappu 2e, 2x syvä lautanen 1e, nokkamuki 1e ja sit tommonen pillimuki isommalle tytölle 2e. Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, kakkukynttilä 1v-synttäreille! 0,5e :)


Kuten näkyy, ipanapa sai kassillisen kampetta mukaansa vierailta mailta, äiti löysi itselleen vain rantamekon ja kellon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti