perjantai 24. heinäkuuta 2009

Perjantai

Aamu alkoi hassusti; minä heräsin ensin, pian miehen herätyskello alkoi piipittää, sitten viimeisenä heräsi... Ei vaan, eipäs vielä herännytkään. Ehdimme miehen kanssa tehdä aamutoimia ja mies oli lähdössä jo töihin kun kävi vielä Santsua suukottamassa. Tytöstä kuului vaan melko ihmeellinen ääni hänen nukkuessa vatsallaan. Omituinen suorastaan. Tyttö nyyhkytti nukkuessaan ja puoliunisena ollessaan alkoi lopulta itkeä. Näki varmaan raukka pahaa unta.

Päivällä läksimme kävelylle postia kohti palauttamaan paketteja ja ostamaan postimerkkejä. Postin vieressä on kirpputori, jossa kävimme pitkästä aikaa piipahtamassa. Santsu oikeastaan ensimmäistä kertaa. Se on melko pieni paikka jossa on kapeat käytävät, joten ei voinut kuvitellakaan menevänsä vaunujen kanssa sisälle. Eikun vaan kaikki irtotavarat vaunuista laukkuun ja tyttö kainaloon ja menoksi!
Mitään ei kirppispuolelta löytynyt, joitain lehtiä olisin voinut selata mutta hankalampi homma tytteli kainalossa. Kirppiksen yhteydessä on pieni sisustus- ja lahjatavaraosasto, sieltä löysin söpön valkoisen virkatun korin jossa oli valkoinen pitsinauha solmittu rusetiksi. Ei mitään hajua mitä siihen laittaisi mutta eiköhän se paikkansa löydä.

Kotimatkalla Santsu nukahti ja kotiin päästyämme keitin kahvit ja aloin katselemaan tarkemmin isoa pinoa valokuvia, jotka postissa saapuivat. Hirveesti kuvia ja lähes kaikki vaan Santsusta :) Illan mittaan laitoin valokuvia kehyksiin, joista osalle oli jo paikka valmiina, osa vielä hakee paikkaansa. Voi että miten pieni tyttönen se onkaan ollut vuorokauden ikäisenä, niin suloinen <3 (jota hän kyllä vieläkin on) Loput kuvat+kaikki aiemmin tilatut täytyis vielä laittaa kansioihin, kauhee projekti!

Tässä viime aikoina ollaan sisusteltu Santsun nurkkausta, joka sijaitsee meijän makkarissa. Laitettiin pinnasängyn yläpuolelle pari tauluhyllyä, jossa on nyt pari taulua, pari vastakehystettyä valokuvaa ja pari kastelahjaa. Seinä on vielä viimeistä silausta vaille mutta jo nuo tähän astiset muutokset piristivät tyhjää valkoista seinää kummasti.
Täytyisikin varmaan tehdä erillinen kotiesittely jossain vaiheessa, olisikohan se pientä lukijakuntaani kiinnostava aihe? :)

Päivän kruunasi pikkuinen siili, joka mönki meidän takapihan terassilla. Suloinen otus, saatiin ikuistettuakin se! Viime kerrasta olikin aikaa kun siilin olen nähnyt.
Kaikin puolin mukava päivä :)

2 kommenttia:

  1. Ihana että sä olet ruvennut bloggailemaan vähän tiuhemmin:) Ja KYLLÄ kotiesittelyä kehiin, tottakai! <3

    VastaaPoista
  2. Joo Piiju, nyt on vauhti päällä :D Pää ois täynnä postausaiheita nyt mut tarttis jaksaa eka kuvailla, tykkään enempi kuvallisista postauksista :)

    VastaaPoista