keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Johan on markkinat!

Tänään meillä on ollut kyllä melkoinen päivä! Pitkästää aikaa Santsu heräsi aamulla hyväntuulisena, moni aamu kun on alkanut kovalla kitinällä ja liian varhain. Siellä se neitokainen kurkki reunan yli masullaan maaten ja höpötteli pehmoilleen :)
Aamutoimien jälkeen olikin pian lähdettävä 5kk-neuvolaan. Saatiin rokotteen 2-osa ja uudet mitat, 8365g/68,2cm, jotka eivät olleet juurikaan muuttuneet parissa viikossa. Nämä 4- ja 5kk neuvolat olivatkin aika lähekkäin, kesä sotkee aikatauluja ;)

Neuvolan jälkeen kävimme pikaisesti kotona syömässä ja suuntasimme markkinoille! Olisimme menneet suoraan neuvolasta isin kanssa, mut vesisade sotki sen suunnitelman. Markkinakojuja oli kyllä vaikka mihin lähtöön, mutta ostoksia tein vain metrilakupussillisen verran :) kuvaa ei ole mutta kuvitelkaa mielessänne omenaiset, mansikkaiset ja noitapillinmakuiset metrin lakunauhat, nam :)
Pettymys oli kyllä suuri kun en löytänyt Viipurinrinkeliä! Eräs leipomotuotemyyjä kertoi syyksi että länsi-suomen markkinoilla kauppa käy huonosti ja itä-suomessa voi rinkelikojuja olla vaikka 7 vierekkäin! Kyllä on nyt ikävä kotiseudun markkinoita, täytynee äitille soittaa että ostaa miulle oman rinkelin pakastimeen jos siellä millon markkinat on.

Illan mittaan meille on tulossa vielä vieraita, joille tein tarjottavaksi herkullisen näköisen mansikka-tuorejuustokakkua. Siitä pitääkin muistaa ottaa kuva arkistojen kätköihin ennen kakun korkkaamista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti