maanantai 20. helmikuuta 2012

Me&I lapsille ja Esprit äidille

Kävin pari viikkoa sitten Me&I-kutsuilla ja viikonloppuna hain paketin, tällaista tällä kertaa löytyi paketista. Pilviä kesään molemmille ja poitsulle pupupöksyt. Näyttää niin jättimäisiltä että varmaan syksyllä/talvella pidetään. Meillä on vielä odottelemassa käyttöä ne syksyiset pöllötaskuhousut. Niitten kanssa käytettäväksi hankin myös sen pöllöbodyn ja se on kohta pieni. Ei tullu ihan paria niistä vaatteista sittenkään...

Äiti puolestaan sai Espritin topin ja t-paidan oikein mukavin alennuksin Ellokselta jossa sai (saakohan vieläkin...?) alehinnat puoliksi. Paidoilla jäi hintaa reilu 7e kun normaalihinta oli vajaa 30e. Ei hassumpi hinta enää ollenkaan :)
Molemmissa on kivoja rypytys/hörselö yksityiskohtia ja harmaassa on kivat hihatkin. Nyt talvella ja keväällä kivat neuletakin alla, kesällä sellaisenaan jonkun kivan alaosan kanssa. Eikun siis alaosia etsimään ;)

6 kommenttia:

  1. Minä sydän pilvet, ei muuta :))

    Ai joo, kivan näköiset pallolakanat kuvien taustalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pilvet on kivoja :) ja pallot kans, nuo on muutaman vuoden takaa H&M:lta, tilasin kaks settiä ja pienensin toisen tommoseks lastenpeiton kokoiseks :)

      Poista
  2. Minäkin tilasin Ellokselta Espritiä oikein tuhdin paketin noilla hippuprossilla. Tuli toppeja, neuleita, untsikkaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla kans oli lähes pelkästään itselleni tuo huippuprossatilaus, ainoostaan Santsulle tuli yks takki. harmi vaan kaikki ei sit sopinukaan mulle :/

      Poista
  3. Noi pupupöksyt on ihanat<3 meillä oli ne ruskeet tiput mutta malli oli niin löysä ja leveä meidän hoikkelille että jäi tosi vähälle käytölle... Vauvaikäiselle varmasti sopivammat :) noi turkoosit olis kyllä niin meidän väriset että pitäsköhän sitä sortua...? ;)

    Muuten ne kimperin pipot tuli ja se artun xl oli hyvä valinta. Se on vielä reilu mut pysyy päässä ja luultavasti pienempi olis ollu huono.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa pöksyissä on nyt uutena säädettävä kuminauha, näkyy tuossa kuvassakin tuo valkoinen osio tuolla vyötärönauhassa. Eikun vaan tilaamaan (houkuttelen taas kerran ;) ) noi on niin söpöt!

      Kiva että meni koko nappiin! Ei ois mukava jos pipo kiristää :)

      Poista