perjantai 20. tammikuuta 2012

Next-apua?

Nyt tekisi mieli tilata jotain kesäkampetta lapsosille Nextiltä. Muutamaan otteeseen on tullut katseltua mallistoja sillä silmällä ja jotkut vaatteet on jäänyt mieleen kummittelemaan, pakko kai sortua ja tilata. On vain muutama mutta...

A.) Ensinnäkin kielitaito, oon ihan surkea enkussa. Onnistuuko tilaus vajavaisella kielitaidolla? :D

B.) Maksaminen. Ymmärsinkö oikein että täytyisi olla Visa-kortti, että voi tehdä tilauksen?

C.) Koot. Millaista mitoitusta vaatteet mahtaa olla? Santsu on n.metrin mittainen ja käyttää perusvaatteissa 98/104, passaako sama koko myös Nextin vaatteista? Entä vauvojen vaatteet, onko ne reiluja vai nafteja?

Jos joku osaisi tiedotonta/taitodonta neuvoa niin olisin kiitollinen :) Enkä osannu edes kuvia sieltä kopsia piristämään tätä pähkäilypostausta.

17 kommenttia:

 1. Mä voin auttaa a ja b kohdassa eli on onnistunut kielitaidottomaltakin tilaus :D ja myös visa electronilla (voi olla että kortissa pitää olla joku "raksi" nettipankissa päällä tyyliin käy visamaksukorttina tmv.), mut kokeilemalla selvis mullekin.

  Meille tilasin 98 cm pitkälle isojen puolelta 98 cm paitoja ja vaikutti sopivilta. 104 olisi ollut liian pitkä. Ja 98-104 pienten puolelta varmaan olisi se passeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Hyvä tietää että kielitaidotonkin pärjää :D täytyy tutkiskella tuota Electron juttua tarkemmin ja kerätä rohkeutta :)

   Poista
 2. A) kyllä mä luulen että tilaus onnistuu, koot ja muuthan on helppo ymmärtää. Ainut hankaluus saattaa tulla rekisteröimisessä jos sulla ei vielä tiliä ole. Jos siihen vaiheeseen varaat jonkun kaverin mukaan :)

  B) Visa, Master, Amex tai Diners käy

  C) Meillä E käyttää jo 98/104 ja on alle 95cm. Mutta hihat on kyllä reiluja. Musta ne vastaa aika tarkkaan kokoaan, eli sen mukaan tilaat tykkäätkö just oikean kokoisesta vai vähän reilusta. V:llä meinaa jäädä Nexteissä hihat lyhyeksi nopeammin kuin muista, mutta muuten kyllä en ole vauvapuolellakaan kokojen kanssa kokenut yllätyksiä.

  Shoppailuiloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitä rekisteröintiä vähän pelkäänkin :D Eikä miehestäkään ole oikein apua, ollaan molemmat niin surkeita kielissä... No täytyy vaan kokeilla!

   Poista
 3. mun mielestä tilaus onnistuu vajaallakin kielitaidollla. Myös visa electronilla voi luultavasti maksaa.

  VastaaPoista
 4. Visa kortti täytyy olla käsittääkseni. Nyt en ihan varmaan muista, että kävikö minun paikallisosuupankin visa vai jouduinko maksamaan s-pankin kortilla. Pop:n kortti käy vain jossain, siinä on jotenkin suojakset korkeammat tai jotain. Visa-electronista en tiedä.

  Malliltaan vaattet on mielestäni kapoisia. Meillä muuten 92cm vaatteet käytössä, mutta nextin 98cm, jotka saattavat olla esim. hihoista/lahkeista pitkät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, täytyy tutkia vielä tarkemmin :)

   Poista
 5. Moikka, Just meille tuli muutaman päivän sisään toinen Nextin paketti. Paketit on tulleet tuleet kolmessa päivässä kotiovelle.

  Luitko mun juttuni Nextissä hiljattain? Siinä kerrotaan noista sua mietityttäneistä jutuista sekä tekstissä että kommenteissa.

  Vastaan sulle nyt:

  a) en osaa sanoa minkä tasoist asun enkku on, mutta pitää toetysti osata luoda asiakastili englanniksi ja osta tehdä tilaus. Perusenkkua kuiitenkin, ei mitään ihmeellistä. Mene katsomaan Nextin sivuille mitä siellä lukee ja testaa ymmärrätkö!

  b)Visa Elektron käy myös. Tai luotto.

  c) Vaatteet on ennemmin aavistuksen reiluja kuin nafteja, mutta ottaisin sinuna tuon saman koon kuin mitä muutenkin käytätte, ei ne mitään säkkejä ole.

  Toivottavasti sait apua vastauksestani. Nyt vaan tilaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, enpä ole huomannutkaan sitä sun postausta, täytyy käydä eka lukaisemassa! Ja kiitos näistä vinkeistä, täytyy rohkaistua tilaamaan :) Kiva tosiaan jos Electron käy!

   Poista
 6. Vastauksia :)

  a) Onnistuu loistavasti! Tilaus siis tosi yksinkertaista.

  b) Luulen että pitää olla, mutta 100% varma en ole.

  c) Nextit vastaavat aika hyvin kokoaan, enemminkin hieman reiluja. Musta useat vaatteet ehkä aavistuksen leveää mallia. Vauvojen vaatteista mulla ei ole muistikuvaa.

  Toivottavasti oli jotain apua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sullekin vinkeistä! Tässä muutama on maiinnut että Electron kävisi niin kokeilenpa sillä :) Katsotaan kuin tytön käy :)

   Poista
 7. Kyllä tilaus onnistuu huonommallakin kielitaidolla, kun on tarkkana. Ostoskorista voi aina tarkistaa, mitä on sinne laittanut. Luottokortti tosiaan tarvitaan maksamisessa.
  Mitoitus pitää mielestäni aika hyvin paikkaansa. Eivät ole siis mitenkään reiluja. Tyttöjen vaatteet ovat melko istuvia malliltaan.
  Rohkeasti vain tilaamaan! Nextin vaatteet ovat ihanan pehmeitä ja kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että onnistuu hieman huonommillakin taidoilla :) kauniita ne kyllä on, toivottavasti pääsen pian toteamaan myös pehmeyden :) Kiitos vinkeistä!

   Poista
 8. täällä kans mietitty uskaltaako tilata :) Mulla google chrome selain ni kätevä ku kääntää kielen suomeks ja sitte oli helppo rekisteröityä.Kokelin äskön voiko visa electronilla tilata ni onnistuu,piti laittaa vaa kortin numero ja jotai :) toivottavasti onnistut tilaamisessa sitte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuohan on kiva jos sulla on kääntäjä käytössä, helpottaa kummasti! :) Ja hyvä juttu jos electronillakin onnistuu, ei tartte muitten kortteja lainailla :D Kiitos näistä vinkeistä, auttoi kovasti! :)

   Poista
 9. Kiitos vielä kaikille yhteisesti, rohkenin kokeilla tilaamista ja hyvin onnistui! :) Palailen asiaan esittelyn merkeissä kunhan vaatteet kotiutuu :)

  VastaaPoista