maanantai 23. tammikuuta 2012

Kesä mielessä

Kesävaatteita alkaa tupsahdella kauppaan jos toiseenkin tyrkylle. Pakkohan niitä on ihastella ja kesän perään kaipailla, onneksi se on päivä päivältä taas lähempänä vaikka matkaa vielä onkin. Katselin juuri Elloksen sivuilla tuoreita Vertbaudetin malliston kesävaatteita ja huomasin joka toisen tai vähintään joka kolmannen vaatteen kohdalla tahtovani sen meille! Pelkään vetäväni taas kesävaateöverit, kun joka paikassa on niin paljon ihanuuksia tarjolla. Pari juttua kesään olen nyt tähän mennessä tilannut H&M:lta ja Nextiltä, tilaus Ellokselle kaihertelee mielessä (eli odottelee jotain sopivaa alekoodia ;) ). Entäs kun joskus pääsee live-kaupoille? Ja kun H&M täydentää nettikauppaan uusia vaatteita pitkin kevättä? Satunnaiset kirpparilöydöt... Voi apua! Liian paljon ihania vaatteita ja liian vähän aikaa käyttää niitä!

Suloinen mekko Santsulle Vertbaudetilta.


Ja samalta merkiltä söpö setti pikku-ukolle.

Kuinkahan oikeassa olen jos väitän lukijoista löytyvän jonkun kohtalotoverin, ainakin yhden? :)

4 kommenttia:

 1. Jep, ongelma on siinä, kun kesävaatteita on tarjolla joulukuun lopusta elokuun loppuun, ja Suomen kesä kestää sen kolme kuukautta.
  Koko kevään (ja talven) kun odottelee kesää ja ostelee samalla vaatetta kesäksi, sitä kertyy ihan uskomaton määrä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin. Miksi niistä kesävaatteista tehdään niin vastustamattoman ihania? :)

   Poista
 2. Mä en oo yhtää tajunnu vielä et kesä on tulossa, hommasin vasta isommalle isomman talvilakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannah, mulla on aina sama että kun joulusta on päästy niin alkaa kesän odotus ;) Mutta talvihatulla on vielä monta kuukautta aikaa olla käytössä, hyvä ostos se on :)

   Poista