keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Apuva!

Meille olis tuloillaan tän näköinen haalari talveksi. Oon vaan tässä kohta pari viikkoa miettiny että onkohan tää liian iso? Yhtenä päivänä se on ja toisena koitan muistutella itteäni että tätä pitäis hyvässä lykyssä käyttää vielä puolen vuodenkin päästä että kasvunvaraa saa olla. Mutta sanokaa te miltä näyttää, onko sitä kasvunvaraa liikaa vai liian vähän? On nämä kokoasiat aina tämmöistä ulapalla seilailua :)

Haalari on merkkiä Minymo, koko 104. Santsuliini n.98cm epävirallisessa kotimittauksessa.Jos ja kun tämä haalari meille jää niin mustaa piristetään pinkillä ja vaaleanpunaisella. Kengät on vielä ihan hukassa, saa nähdä mennäänkö siinäkin mustalla vai millä...


Tämmöinen pikapostaus tällä kertaa, asiaa olis mielessä mutta energiaa ei. Tämäkin piti oikein pinnistelemällä tehdä ;)

8 kommenttia:

 1. Mun mielestä ei ole liian iso. Myin juuri Erinin viime talvisen Minymon haalarin koossa 98 cm, koska musta se oli nyt "liian sopiva". Eli olisi jäänyt pieneksi kesken talven. Erin on suurinpiirtein saman pituinen kuin Santsu.

  Tosi kivannäköinen tuo haalari pinkkien asusteiden kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. Minusta näyttää sopivalta ja menee varmasti siellä maaliskuussakin, mutta itse tykkään että ulkovaatteet on mielummin reiluja kuin kinnaavat :)

  VastaaPoista
 3. Mä pitäisin tuon. Onko vyötäröllä kiristysmahdollisuutta? Kengät ja rukkaset vievät kuitenkin oman osansa tuosta koosta, kun ne puetaan myös ja varsinkin, jos vyötäröä voi kiristää, niin mun makuun olis ihan okei. Ehkä hitusen reilu vielä, mutta niin kuin sanoit, niin menis vielä keväälläkin. :)

  VastaaPoista
 4. Mun silmiini näyttää passelilta. Siis passelilta siinä mielessä, että ei huku siihen, mutta kasvuvaraa on reilusti. Hyvältä näyttää siis! Tosin en ole itsekkään kovin expertti näissä koko asioissa...:D

  VastaaPoista
 5. Ei tuo minusta liian isolta näytä. Lapsethan kasvaa vielä tuossa iässä aika nopeasti, niin minusta ei kannata ihan just sopivaa ostaa. Jos haalari ei haittaa liikkumista ja leikkimistä, on hyvän kokoinen :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille yhteisesti mun mielipiteen vahvistamisesta, eipähän tartte ressata palautuksen kanssa nyt (pari päivää aikaa...) :D Itsekin ajattelin vahvasti sitä että mahtuu tuossa koossa hyvin liikkumaan ja vielä kasvamaankin.

  Kotiäiti, ei ole ollenkaan kiristysmahdollisuutta vyötäröllä, ainoastaan tuo kuminauharypytys selässä.

  VastaaPoista
 7. Meillä Joelilla kans 104cm Mini A Turen haalari ensitalveks ja näyttää juurikin yhtä "isolta" hänen päällään. Toivoisin että mahtuis vielä ensitalven jälkeen sitä seuraavana, kun on kuitenkin aika hintava kapine.
  Talvihaalari saa kuitenkin olla reilu ettei kinnaa lahkeista ja hihoista, alle kun saattaa tulla vielä lisäkerroksia pakkasten aikoihin. Just passeli siis. ;D

  VastaaPoista
 8. Hyvän kokoiselta tuo haalari näyttää minunmin mielestäni. Haalarikeleihin on vielä kuitenkin vähän aikaa ja talvi kestää (valitettavasti) taas monta kuukautta. Tuo haalari menee koko talven ja hihat eivät jää heti liian lyhykäisiksi. Hihat ovat monissa toppapuvuissa ongelma. Punttia riittää, mutta hihat loppuvat kesken... Muutenkin haalarin on hyvä olla reilu, jos tulee taas kovat paukkupakkaset, mahtuu alle enemmän vaatetta :) Hyvältä muuten näyttää tuo Minymo muutenkin! Välikausiasua vähän kyseiseltä merkiltä katselin tytölle, mutta jäi sitten kuitenkin hankkimatta, kun keväällä hankitut tamineet vielä mahtuivat.

  VastaaPoista