keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Menopelit ja masumurun kuulumisia

Käytiin viikonloppuna tuhlaamassa niinkuin mies sanoo, tai sijoittamassa niinkuin minä sanon :) Santsun aikaiset kierrätysyhdistelmät saa siirtyä parvekevaunuiksi ja haettiin "edustuskäyttöön" tuliterät kiesit. Päädyttiin Oran Jovi aireihin, joista olin kuullut ja lukenut hyvää. Minulle riittää ihan perusmenopelit millä pääsee eteenpäin näppärästi säässä kuin säässä, mitään hienostelutarvetta meillä ei rattaille ole.

Mies yllättäen nihkeili viimeiseen asti mutta pitkän puolustuspuheen ja yhdestä oikeasta narusta vetämisen jälkeen hänkin viimein myöntyi hankintaan.


Musta-lime väritys sopii aika kivasti meidän turvakaukaloon, jossa on myös lime tehostevärinä ruskean kaverina :)Samalla reissulla nappasin vauvalle Kappahlin clubi-päiviltä tuon Newbien neulehaalarin sekä Lindexiltä oman vauvapeiton. Sen halusin ehdottomasti vauvalle oman, siskon vanha ei kelpaa ;) Haluan säästää molemmille omat heille hankitut vauvapeitot muistona. Santsulla on aikoinaan H&M:lta hankittu harmaa-valkoinen peitto, jossa toisella puolen on pieniä metsäneläimiä. Sattuipa muuten tässä uudessakin olemaan eläinkuosi ja harmaa-valkoinen väritys, tässä tosin tuo turkoosi tuo lisää väriä peittoon.

Itse odotus sujuu täällä ihan hyvin, mitä nyt muutaman viikon ajan on pitänyt ottaa kevyemmin ja levätä aina kuin mahdollista. Sohvanpohjaa on kulutettu aika hyvin :) Äitiysloma on nyt startattu ja laskettuun aikaan on reilu kuukausi aikaa. Jännityksellä odotellaan tuleeko masumuru ennen vai jälkeen lasketun ajan. Santsu kun piti meitä jännityksessä sen 10 päivää lasketun ajan jälkeen.
Jännitysmomentteja on masumuru osannut järjestää muutenkin, viimeksi pari viikkoa sitten lääkärikäynnillä murunen yllätti olemalla perätilassa. Eilisellä neuvolareissulla tutkittiin tilanne ihan ultran kanssa ja sielläpä hän oli taas jälleen pää alaspäin. Toivottavasti pysyy niin loppuun saakka! Möngerrys on kyllä niin mahdotonta että nahka tuntuu repeilevän, varsinkin navan yläpuolella. Välillä saa ihan kivusta irvistellä kun tanner tömisee :D

Tämmöiset vauvamaiset kuulumiset tällä kertaa! :)

3 kommenttia:

 1. Vau, hienot kiesit! Kyllä murusen kelpaa noissa ajella :) Ostitteko jo sen seisomalaudan? Sillä vaan kyselen ku itelläki on nuo oran vaunut et millanen lauta niihin mahtaa sopia? (en mää aattele meijän hankitoja ollenkaa.. eeeen :D)

  Ja hienoa et kaikki menny hyvin, mulle oli yllätys et täälläki oli murunen oikein päin vaikka olisin mennyt vannomaan ettei tää oo vielä tajunnu miten päin tuolla kuuluu näillä viikoilla jo majailla... ja rauhallisesti otetaan myös, sohva on paras paikka ;) Ja apua, sulla on iha hetki siihe laskettuun.. vaikka kovasti perässä mieki tuun :)

  VastaaPoista
 2. Ei ole paljon teillä enää H-hetkeen aikaa! Onnea loppuodotukselle ja hyviä vointeja Anu! Tää vauva-aika on niin IHANAA!! :)

  VastaaPoista
 3. Hannah, ei ostettu vielä sitä lautaa mutta tuolle merkille on olemassa oma lautansa ainakin nettikauppojen mukaan. Joo, päivät ne vaan vähenee huomaamatta! :O

  Minni, no kuule sanos muuta, alkaa pikku hiljaa jänskättää miten se homma käynnistyy tällä kertaa ja milloin! Hieman toivoisin alkavan saman kaavan mukaan kuin viimeks, tosin ei tartteis niin montaa päivää mennä ohi :)
  Kiitos, sitä ihanuutta odotellessa! Nautihan sinäkin siitä täysin rinnoin (hih, kirjaimellisesti ;)), äkkiä ne vauvat tahtoo kasvaa.

  VastaaPoista