keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Metsäneläimiä (+möhkis)

Pääsin viikonloppuna käymään MLL:n lastenkirppiksellä. Sieltä tarttu mukaan mm. keskimmäinen ja oikean reunan pöllöyökkärit koossa 56cm. Vasemman reunan pöllöyökkäri on Santsun vanha.

Noista tulikin sitten mieleen että aika metsäneläinvoittoista on meidän ensimmäisten kuukausien yöpukuvarustus, nimittäin siilit seikkailee sitten näissä toisissa yökkäreissä :) (huutislöytöjä kesältä)


Tässä vielä miniyökkäreiden käyttäjän oma piilopesä viime viikolta, olenkin juuri lähdössä neuvolaan katsastamaan tuoreimmat kuulumiset!


Mukavaa keskiviikkoa!

3 kommenttia:

 1. Ihana kumpu, ja kivat löydöt! Tsemiä loppu ajan odotukseen! :)

  VastaaPoista
 2. On sitä sullaki jo kokoa, mä just tänään kuulin kuinka oon taas kasvanu ja on maha kuulemma laskeutunu.. puistossa ku oltiin niin siellä urakalla naiset arvioi.. :D Ite en oo ees aatellu et se ois jo ruvennu laskeutumaan, mut kaipa sitä vieraampi näkee erilai ku ite.. :) Ihania nuo siiliyökkärit, oi että niissä kelpaa unia nähellä :)

  VastaaPoista
 3. Inka, kiitos! Toivottavasti sitä loppuaikaa ei enää ihan hirveästi olisi jäljellä... :)

  Hannah, en minä osaa ite oikein kattoa kokoa ja sijaintia. Ihan sopivan kokoinen paketti keskellä vartaloa :D Mulla kyllä kans kattovat viikonloppuna (viikko tuon kuvan jälkeen) että olis alkanu jo laskeutua mutta miten sen muka ite näät eri kuvakulmasta? :D

  VastaaPoista