maanantai 1. elokuuta 2011

Tervetuloa!

Olen huomannut pienen lukijakuntani salakavalasti kasvaneen viime aikoina, mikä on tietysti ilahduttanut minua kovasti. Siispä yhteisesti tervetuloa kaikki tuoreet lukijat!

Minulla olisikin nyt pieni pyyntö teille sekä uusille että myös pitemmän aikaa matkassa olleille; kertokaa jotain itsestänne, jättäkää joku pieni tervehdys! Kommentteja on aina mukava lukea :)

Oikein mukavaa elokuun alkua myös toivottelen.

Olipa aamulla vaihteeksi virkistävää ulkoilla kun mittari näytti +16 ja
viileä tuulenvire pyyhki kasvoja
(sisällä meillä vallitseekin sitten trooppinen ilmasto, huh! Taidan muuttaa parvekkeelle...)

7 kommenttia:

 1. Mut sä tunnetki, mut jätän merkkini ;)

  VastaaPoista
 2. Minä täällä hei, olenkin jo "vanha tuttu", tosin viimeaikoina olen ollut vähän laiska kommentoija...ei vain ole ollut muka aikaa...mutta parannan tapani jatkossa :) Mukavaa elokuuta!

  VastaaPoista
 3. Pidemmän aikaa olemme jo kuulumisianne seuranneet :) Paljon minusta ja Kiistä varmaan no tiedätkin! Ja meistä oli myös ihanaa,kun ulkona oli aavistuksen viileämpää :)

  VastaaPoista
 4. Lara ja SiniK, kiva kun jätitte merkkiä itsestänne :)

  VastaaPoista
 5. Liityin lukijakuntaan ihan muutama päivä sitten. Taisin surffata tänne Wiltsun blogin kautta... Itselläni on 4-vuotias touhukas ja ketään ujostelematon Aadatyttönen, joka tykkää enemmän poikien jutuista kuin perinteisistä nukkeleikeistä. Pinkki on silti meidän lempiväri :)

  En ole kauheasti vielä blogiisi ehtinyt tutustua, mutta kivalta vaikuttaa! Välillä olen ahkerakin kommentoija (kun sille päälle satun).

  VastaaPoista
 6. Heippa Kati!
  Kiva kun olet tiesi tänne löytänyt. Tuntuu että Santsulla on vähän samoja viitteita kuin Aadalla, touhukas on ja poikien jutut menee myös. Tosin nuketkin kelpaa vallan mainiosti, ainakin toistaiseksi :)

  Itse olen samanlainen kommentoija, välillä saatan vain lukea blogeja pitkät tovit mutta sitten välillä se sanainen arkku aukeaa ahkerammin.

  VastaaPoista