tiistai 12. huhtikuuta 2011

Päivän tunnelmat

Neiti meinaa olla isompi kuin onkaan, ajatteli että pärjää jo ilman päikkäreitä. Viimeksi päikkäri-nukkumatti kävi meillä lauantaina, kunnes tänään se palasi (mutta kuinka kauaksi aikaa?) puoli kuudelta illalla! Taisi tehdä yllätyshyökkäyksen kun tainnutti tyttösen sohvapöydän alle...

Ei näkynyt kuin jalat väsyneestä rellestäjästä...

Toivottavasti nukkumatti palasi jäädäkseen, meinaa olla iltaisin usko koetuksella kun kaikki kiukuttaa :/

8 kommenttia:

 1. voi juku sentään miten hauskaan paikkaan nukkumatti on hyökännyt :D Ihana!

  Toivottavasti nukkumatti palasi jäädäkseen! Meilläkin sitä mattia välillä odotellaan ties kuinka kauan, mutta onneks on ainakin vielä jossain vaiheessa päivää saapunut!

  VastaaPoista
 2. Lara, joo melkoisen paikan keksi. Välillä pötkötteli sohvalla mun vieressä mutta ehkä toi pehmee matto oli sit mukavampi ;)

  -Anni- niinpä :)

  VastaaPoista
 3. Voi pientä. Ei varmaan tekis pahaa vielä nukuskella ne yhet unet, sanoppa se vain pienelle joka on toisin päättäny :/

  VastaaPoista
 4. Tasha, ne unet ois tosiaan vielä tarpeen mutta minkäs teet kun ei nuku niin ei nuku :/

  Petuli, :)

  VastaaPoista
 5. Meillä saman ikäinen neiti jonka osoitteen nukkumatti on myös "unohtanut". Ei nukuta päivällä ei, yöllä nukkuu paremmin nyt kuin päiväuniaikaan. En kuitenkaan vielä haluaisi luopua tämän ikäisen päikkäreistä, mutta minkäs teet. Onko nyt menossa taas jokin vaihe ja ne päiväunet palautuvat ohjelmaan taas jonain hetkenä? Kunpa tietäisi.

  VastaaPoista
 6. Hei Ninni!
  Meillä ei kyllä näy yöunissa tuo päikkäreiden puute :( Meillä kyllä on nyt palautunut ohjelmaan takaisin nuo päikkärit, tosin nukahtaa normaalia myöhempään ja minne sattuu kun protestoi sitä omaa sänkyä vastaan. Tänään tosin nukahti omaan sänkyynsä ja jopa normaaliin aikaan, jes! Toivottavasti teilläkin olis vaan hetkellistä tuo päikkärittömyys.

  VastaaPoista