perjantai 8. huhtikuuta 2011

Kenkäsovitusta

Neiti on astunut astetta isompiin kenkiin! Pitkästä aikaa sijoitin itseenikin himpun euroja ja ostin ensi kesään uudet balleriinat, hyväksi havaitulta merkiltä, Marco Tozzilta. Edelliset baltsut taisin ostaa 3v(!!!) sitten, joten oli ehkä aika hankkia uudet.
Eräs toinen malli olisi ollut ehkä himpun mieluisampi mutta sopiva koko oli mennyt jo aikapäiviä sitten. Kyllä nämäkin kelpaavat oikein hyvin, nyt täytyy vaan ajaa sisään kesähelteitä varten :)


Tulis vaan pian ne baltsukelit, niitä odotellessa pitänee päivitellä neitosenkin kenkähommelit kuntoon. Kavatit muuten odottelee jo postissa, ei tarvinnutkaan ootella toukokuulle saakka toimitusta, jees!

4 kommenttia:

 1. Mäkin ostin jo kesäkengät hulluilta päiviltä, kun kerrankin osui helposti eteen hyvät :) Yleensä mä puolestani metsästän vielä kesälläkin niitä hyviä kenkiä enkä meinaa löytää mistään! Tosi nätit noi sunkin kengät, tulispa se kesä jo :)

  VastaaPoista
 2. Joo kyllä ne kengät täytyy nyt viimestään ostaa jos mielii uudet saada, ei niitä enää kesällä löydä mistään :D
  Hienoa että säkin oot löytäny mieleiset kengät jo! :)

  VastaaPoista
 3. Nuo kengät osuisi omaan makuun kyllä täydellisesti! Harmi vaan just nyt ei uskalla mennä sovittelemaan vaikka jalka ei turvonneelta vaikutakaan... No pitää toivoa että noita olis vielä muutamankin viikon päästä! :)

  VastaaPoista
 4. Petuli, Voi vitsi, toivottavasti tosiaan niitä löytyis vielä myöhemminkin!

  VastaaPoista