maanantai 4. huhtikuuta 2011

Mitä kuuluu?

Heippa vaan taas pitkästä aikaa. Me ollaan täällä vietetty hiljaiseloa kun ei ole ollut mitään ideoita mitä tänne rustais. Mutta täällä me ollaan ja hyvää meille kuuluu. Oikein hyvää :)

Yksi ongelma meillä kyllä on. Nimittäin tuo salakavalasti saapunut kevään kolkutus... Meillä ei oo mitään puettavaa ulkoiluun! :/ Olen vain koko ajan ajatellut että onhan tässä aikaa ja ehtiihän noita katsella. No se aika meni ja nyt niitä vaatteita tarvittais!
Meillä oli viime vuonna sellaiset fleecevuoratut sade/kurahousut ja ne oli oikein mainiot, samanlaisia kaipailisin nytkin mutta vastaan ei vaan ole tullut, ainakaan niissä paikoissa missä minä asioin. Melkein ratkaisin ongelman tilaamalla Ellokselta Tretornin sadehaalarin mutta voi kurjuus, se oli tosi nafti olka-haaramitaltaan ettei neiti olisi voinut juuri kumartua ja kyykistellä. Ja puvun koko oli kuitenkin 104, reilu 90cm tyttösellä :D
No täytyy toivoa että löydän jonkin ratkaisun ongelmaan ennenkuin neiti tukahtuu tuohon toppahaalariin (hmmm, huomiseksikin luvattu ainakin +7...)

Mitä teille kuuluu?

Ps.palailen pian parin hankinnan kanssa, jotka ovat minulle!

3 kommenttia:

 1. Mullaki on vähä saman ongelma ettei oo mitään kevätvaatteita, hyvä syy lähtee ostoksille! ;)

  VastaaPoista
 2. Me sairastettiin tytön kanssa flunssaa kolmisen viikkoa, nyt syödään monivitamiinia ja yskitään vain vähän välillä enää. Jospa se tästä nyt menisi kokonaan ohi.
  Kiva kun lumet vähenee :). Tyttö ja kissat tykkää ulkoilla, vaikka märkää siellä kyllä on...

  VastaaPoista
 3. Hannah, se onkin ehkä ainoa hyvä puoli tässä tilanteessa :)

  Mindianna, kurjaa kuinka kauan flunssa onkaan teitä kiusannut :( meilläkin Santsu sai nuhan jostain alkuviikosta :( Mutta todellakin kiva kun lumet vähenee, meillä yks hiekkiksen kulma näkyy jo kun vähän avustettiin :)

  VastaaPoista