sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Lahjat peittyy kääröihinsä...

Aloittelin eräänä iltana paketointipuuhia ja tänään viimeistelin urakan käärimällä papereihin tämän kasan. Tai on tuolla vaatehuoneen uumenissa vielä yksi paketti odottamassa täydennystä, mutta muutoin kaikki on paketoitu, narutettu ja nimetty :)

Viime jouluinen ostos, puinen merry X-mas laatikko kätkee sisäänsä monenmonta rullaa lahjanauhaa. Sitä kuluikin tänään aikalailla, ainakin 30 metriä! Miten sitä voikin mennä niin paljon?! Tuota punaista lahjapaperia ostin tänään kun sattui löytymään silmää miellyttävää, valkoinen paperi on kierrätetty eräästä Ikean ostoksesta siitä lisää joskus toiste ja lahjakassi on varmaan viime joululta Tiimarista.

Paketit sisältävät enimmäkseen kodintekstiilejä, astioita, kirjoja ja leluja. Pari erikoisuuttakin joukosta löytyy, pienissä paketeissa. Suht helpolta tuntui tämän vuoden lahjaostokset, pian voikin alkaa suunnitella ensi joulun lahjoja :) Tosin joulunalusaikaan niittenkin hankinta taas jää, ellen yllätä itseäni totaalisesti!

Tämmöiseen lahjasäkkiin kaikki paketit piiloutui. Säkki on viime vuoden H&M Home-mallistoa. Nyt säkki odottaa vaatehuoneen perukoilla odottamassa reissua Itä-Suomen mummolaan ja jouluaattoa...

6 kommenttia:

 1. Kauniita paketteja! Ja ihana tuo lahjasäkki :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kävinkin äsken ihailemassa teidän hienoja muumipaketteja :)

  VastaaPoista
 3. Oi säkki on hieno ja ja paketit kanssa! Mulla oli ajatus valkoisista paketeista tälle vuodelle, mutta en helpolla löytänyt valkoista paperia niin jätin hautumaan.
  Meillä etsittiin illalla tarpeeksi isoja muovikasseja, jotta saatiin pari "jättipakettia" mahtumaan, mies uhkasin vuokraavansa pakun että päästään keskiviikkona matkaan :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos -Anni-! Se on tympeää kun saa jonkun hienon idean niin sitten toteutukseen ei löydykään tarvikkeita :/

  Se pakun vuokraus voi olla ihan hyvä idea, varsinkin jos on odotettavissa että paluumatkalla niitä lahjoja on enemmän kuin mennessä :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita paketteja olet käärinyt <3 Mistä olet löytänyt tuollaista huippua pilkullista lahjanarua?

  Pstt, ihana laatikko:))

  VastaaPoista
 6. Kiitos Piijunen! Pilkulliset nauhat on House Doctorin, tilasin viime joulun alla Ihan pienestä putiikista :)

  VastaaPoista