maanantai 20. joulukuuta 2010

Jouluna puetaan...

Pikkuhiljaa olen aloitellut vaatekatselmusta reissua varten, varaillut vaatteita lähtevien pinoon ja samalla tein kokeilin pari asukokonaisuutta joulua varten. Siistit, rennot ja aavistuksen hienommat. Valko-harmaalinjalla mennään...

Aattona pukeudutaan harmaaseen neulemekkoon, valkoiseen trikoopaitaan ja lumihiutalekuvioisiin sukkiksiin (tai perusvalkoisiin). Päähän söpö hopeanhohtoinen paljettirusettipinni. Neulemekko, paita ja pinnit H&M, sukkahousut merkittömät.


Joulupäivänä puetaan valkoinen paita harmaan samettisen rusettihameen kanssa, paidan päälle harmaa neuletakki. Rusettipinnit sopii tämänkin setin kanssa. (paidan hihansuissakin on muuten rusetit!)
Paita Zalekua, neuletakki H&M, samettihame Vertbaudet, sukkahousut merkittömät.

5 kommenttia:

 1. Ihania molemmat setit, kelpaa juhlia joulua noissa tamineissa :) Meillä värinä punainen, kun sitä niin harvoin tulee muuten puettua. Pojalle ei oikein viitsi punaista ostella, paitsi nyt luvan kanssa jouluna ;)

  VastaaPoista
 2. Lara, kiitos! :) Itsekin mietin punaista harmaan seuraksin, esimerkiksi punaista paitaa hameen kaveriksi, mutta ajattelin sitten jättää väliin kun punaista käytetään tosi vähän. Olisin JOUTUNUT ostamaan punaisen paidan, siis kamalaa kun vaatehöpsö joutuisi ostamaan vaatetta :D

  Mutta siis yritin pärjätä näitten asujen kanssa yhdistelemällä jo olemassaolevia vaatteita.

  VastaaPoista
 3. Kauniita ovat molemmat setit, meidän neiti menee samoilla sävyillä, harmaata ja valkoista. :) Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 4. Johanna, kiitoksia :) Hauska kuulla että teilläkin suositaan harmaata ja valkoista!

  Ja voi kiitos samoin sinulle, nautihan lomastasi kun se alkaa! :)

  VastaaPoista
 5. Nätit setit, mäkin pinosin valmiiksi lipaston päälle ja koitan vielä saada kassiinkin tänään. Joskus vaikeaa miettiä, että varmasti tulee kaikki deatelit mukaan :)

  VastaaPoista