perjantai 12. marraskuuta 2010

Mainoksen uhri

Aikani tuijoteltuani sähköpostin sivuilla vilkkuvaa mainosta, lankesin houkutukseen ja tilasin 3 numeroa Divaani-lehteä, vain saadakseni tämän Cho Cho-weekenderin.

Cho Cho -tuotteet on suunnitellut lahjakas Kirsi Päiväniemi. Laadukkaan ja käytännöllisen b-fly -kuosisen laukun mitat ovat 63cm x 24cm x 42cm ja olkahihnan pituus on 72cm. Tilavaan, kauniiseen ja vetoketjulliseen laukkuun saat mahtumaan kaiken tarpeellisen. Laukku on muovitettua polyesteriä.

Mustavalkoinen väritys, perhoskuviointi = olin myyty :) Laukku kuulostaa suht tilavalta, joten jännityksellä odotan laukkua saapuvaksi ja testillepääsyä. Joululomareissulla laukku pääsee toivottavasti käyttöön ensi kertaa!Kuva täältä

Ensimmäinen numero kolmesta kolahti juuri kuluneella viikolla postilaatikkoon. Ensi vilkaisulla en ehtinyt uudesta lehtituttavuudesta vielä mielipidettä muodostaa, täytyy siis syventyä paremmalla ajalla tarkemmin sisältöön.

Onko Divaani-lehti sinulle tuttu? Mitä pidät?

2 kommenttia:

  1. Divaani ei ole tuttu, mutta Cho Cho:n perhoskuosi on niin ihana!
    Meillä Kii nukkuu Cho Cho:n vaaleanpunaisissa perhoslakanoissa ja ne ovat varmasti kauneimmat lakanat ikinä. Et siis varmastikaan tule pettymään kassiisi :)

    VastaaPoista
  2. Oi, olenkin ihastellut niitä lakanoita jossain nettikaupassa! Kiillä on varmasti suloiset unet vaaleanpunaisten perhosten keskellä :)

    VastaaPoista