torstai 25. marraskuuta 2010

Lahjatoiveita

Vaikka neiti kovasti postin mukana tulleita lelulehtiä selaileekin niin onneksi sieltä ei osata haluta vielä mitään! Niinpä äiti saakin koota neitin lahjalistan oman mielensä mukaan :) Hieman sivu- ja sillä silmällä on tyttösen leikkejä ja mielenkiinnon kohteita seurailtu kyläpaikoissa leikkiessä ja niitten pohjalta lista osin koostuu.

Ensinnäkin Brion hella, valkoisena tottakai! Santsun huoneen suurimmat kalusteet pyritään hankkimaan valkoisena joten tämänkin täytyy tietty olla värikoodin mukainen.


Leikkiruokaa! Ei välttämättä juuri tämä herkkutarjotin, muutkin ruuat käy, mieluiten tietysti puisina.
Lisää duploja! Meillä on minimaalinen määrä (toisaalta siivouksen ja säilytyksen kannalta hyvä) ettei niistä häävejä torneja rakenneta. Santsu onkin parhaimmillaan kova leikkimään legoilla joten näitä lisää.


Ettei ihan pelkkiä torneja tarvitse rakennella niin välillä voisi vaihtaa leikit tähän Hello Kitty-taloon. Tämän idean bongasin SiniK:lta Pikkuruisista jutuista, ennen en tiennyt tämmöisiä olevankaan. Kaikkea sitä oppii kun blogeja lueskelee :)

Tarpeeseen tulisivat nämä lasten haarukat, Muumi-fanille muumeja.
Ja lisää lusikoita. Tuntuu että ne loppuu aina kesken. Lisää muumeja, äitikin tykkää :)

kuvat lelutalo.fi, lelushoppi.fi ja iittalahomeshopping.com


Kirjat ja palapelit ovat myös toivelistalla. Osa toiveista onkin päässyt jo pukinkonttiin, jännityksellä odotellaan mitä sieltä paljastuu :)

5 kommenttia:

 1. Mistä tuollaisia hello kitty dubloja saa? Ei oo koskaan osunut silmiini :)

  VastaaPoista
 2. Hehh.. Meillä on jo pukinkontissa Mailegin keilapeli ja semmonen iso vanhanajan kilpuri. Brion junarataan lisäosia myös ja mummin hankkimat Reinot. :D Kyllä on uhmis-Joppe osannut olla kiltisti! :DD

  VastaaPoista
 3. Johanna, me löydettiin Kärkkäiseltä.
  Nettikaupoista löytyy kans, googleta hakusanalla Hello Kitty palikat niin tulee useampi vaihtoehto. Mutta tuolta Kärkkäiseltä löytyi nettikauppoja edullisemmin ja ilman postikuluja tietty, sullakin tais olla lyhyt matka sinne? :)

  VastaaPoista
 4. Minni, onpas siellä kiltti poika! :D Miun tekis lahjoa tyttöä vaikka millä mutta pakko malttaa mielensä :)
  meilläkin on muuten oman lapsen lahjat jo hommattu, kaikki muut on vielä ajatusasteella...

  VastaaPoista
 5. Täytyypäs poiketa kärkkäisellä :) Juu työmatkan varrelta löytyy.

  VastaaPoista