sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Joulukalenteri

Kävin juuri Tiimarissa askartelutarvikkeita ostamassa ja mukaan tarttui myös joulukalenteri, -50%!! Ilman alennusta en varmaan olisi tätä raaskinut ostaa mutta miinukset houkutteli nappaamaan tämän mukaan. Ainakin meidän Tiimarissa oli kaikki joulukalenterit puoleen hintaan.
kuva kodin1.com

Tämä muumikalenteri sisältää pieniä muumihahmoja eikä sitä suositella alle 3-vuotiaille (vaan mitäpä ei...), mutta ajattelin silti tämän Santsulle antaa. Yhdessähän ne luukut avataan ja sisältöä ihmetellään mutta yllätykset otan kyllä omaan talteen myöhempiä leikkejä varten.

Mukavaa ja rauhallista ensimmäistä adventtia!

2 kommenttia:

  1. Ääh, kun en huomannut, että Tiimarissa olis ollu noin halpa! Luulin, että Muumikalentereita ei oo täälläpäin muualla kuin Kärkkäisellä ja sieltä ostettiin ihan normaalihinnalla, vaikka mies murisikin, että onpa kallis joulukalenteri ;)...

    VastaaPoista
  2. Me katottiin myös Kärkkäisellä sitä kun oli muita paikkoja edullisemmin siellä mutta sama juttu, miehen mielestä liian kallis :D Sinne se sitten jäi, kunnes eilen tosiaan Tiimarissa bongasin ja omine lupineni ostin pois :)

    VastaaPoista