keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Pientä söpöä

Minulla on ollut valloillaan jo pitemmän aikaa salkkukuume. Olen ihaillut satunnaisissa blogeissa suloisia salkkukokoelmia, etsinyt nettikauppoja, joista omani saisin (ja joissa aina se ihanin malli on loppu), suunnitellut mihin salkun/salkut sijoittaisin ja mitä niihin piilottaisin...
Nyt olen viimein pari ihastuttavaa salkkua löytänyt, sattumalta vastaan tulleet kaupoissa. Pakkohan niille on ollut uusi koti antaa :)

Pikku Myy-salkku on omiaan pienelle muumifanille ja värimaailmakin on aika herkullinen. Tämä tuli vastaan ihan sattumalta mummolareissulla kuun alkupuolella.
Punainen tyttösalkku on paikallisesta lahjatavaraputiikista. Kuvitus vetosi minuun aivan täysillä, tyttöhahmo on aivan ihana, samoin nuo linnut. Lintuja lentelee myös salkun takapuolella. Reunat ja sisäpuoli salkussa söpön vaaleanpunapilkulliset.

Toistaiseksi salkut ovat tyhjillään, ihastuttavat vaan olemassaolollaan Santsun huoneen leluhyllykön päällä :)

4 kommenttia:

  1. Ihania molemmat, varsinkin toi tyttösalkku :) Mullakin oli aikoinaan sellainen söpö pieni Peppi Pitkätossu salkku, jossa säilytin kaikkia hiustarvikkeita, ajatuksena säilyttää sitä salkkua koko elämä. Nooh, nyt se salkku on rikki, koira söi sen pentuna :`( hyvä ettei itku päässyt riekaleita katsoessa, sinne meni sekin aarre :(

    VastaaPoista
  2. Kurja kohtalo :( Sun täytyy metsästää itselles uusi Peppi-salkku :)

    VastaaPoista