maanantai 25. lokakuuta 2010

Asusteostoksilla

Kävimme viikonloppuna hieman ostoksilla, varusteita talveen ennenkuin ne pakkaset ihan tosissaan yllättää. Muutamana aamuna kun pikkupakkasta on ollut, mutta silti ollaan ulkoiltu välikausivermeissä kerrospukeutuen huolella. Käyttöön ollaan kyllä otettu paksummat rukkaset ja vanhat kuomat, neiti kun osaa olla kylmänäppinen ja -varpainen kuten äitinsä.


Kengät löytyi Cittarin tarjouksesta, väri valikoitui Tickettiä silmällä pitäen. Ei kyllä ihan natsaa kaksiosaisen puvun väreihin mutta ehkä me tehdään tietoinen tyylirikkomus jos näitä kenkiä käytetään ;) Mustat olisi otettu mutta niissä ei ollut sopivaa kokoa enää.

Mieluista pinkkiä hattua en ole edelleenkään löytänyt, mutta tähän fuksian väriseen Reiman Sap-hattuun ihastuin. Edustetaan sitten talvella kunnon värikirjoa linjalla violetti-fuksia-pinkki :)
Vielä yhdet pinkit ruutukuosiset (lapun mukaan fuksian väriset) HC Kidsin rukkaset lähti mukaan kun oli tarjouksessa Kärkkäisellä. Sisällä on ihanan pehmoinen harmaa karvavuori, toivottavasti myös pakkasella lämmin.
Lisäksi samanmerkkiset harmaat välikausirukkaset löytyi poistokorista, ensi kevääksi/syksyksi. Ensin hypistelin vaaleanpunaisia mutta ne olisi varmaan pian olleet harmaat, joten fiksuna otin valmiiksi harmaat :)

Nyt voi (pikku, ei paukku-) pakkaset tulla! :)

5 kommenttia:

 1. Mä niin repesin tuohon, ostin harmaat jo valmiiksi, kun ne olisivat sitten harmaat :)
  Juuri niin!

  VastaaPoista
 2. Meillä on samanlaiset Vikingit tytöllä :). Vanhoja toppahaalareita on jo pidetty, mutta ei uusia kenkiä. Vanhat Kuomat on ollu täälläki jalassa :). Ja meillä on vaaleanpunaiset välikausihanskat ja kyllähän se väri enemmän harmaata muistuttaa välillä...

  VastaaPoista
 3. -Anni- Hyvä olla kaukaa viisas ;)

  Mindianna, meillä ei enää viimevuotiset haalarit sovi ja uusia haluaa vielä säästellä, aika monta muksista tuolla ulkona juostessa sattuu että saattaisi pian olla polvet naarmuilla.
  Aika pieni kenkävalikoima täälläpäin tarjolla mutta onneksi löytyi nämä kivat :)
  Äkkiä se hiekka ja kura värjää ne hentoisen vaaleanpunaiset harmaaksi :)

  VastaaPoista
 4. Meillä kanssa metsästettiin asusteita oikein listan kanssa viime viikolla ja huoh mitä tuskaa! Kengät meiltä jo löytyy mutta rukkaset ja hatut aiheutti päänvaivaa kun ei sitten mistään löytynyt täydellisesti väreihin sopivia.. On tämä hankalaa :) Kivoja löytöjä!

  VastaaPoista
 5. Ninni, kiitos! :) Juu, aika hankalaa tuo oikeiden sävyjen metsästys on, tuntuu että joka valmistajalla on aavistuksen erisävyinen väri ettei varmasti saa ostaja hankittua yhtenäistä linjaa. Tai jos oikeat sävyt löytyy niin sitten niissä asusteissa on joku muu vika :)
  Löysitkö kuitenkin haluamasi vai jatkuuko metsästys edelleen?

  VastaaPoista