tiistai 7. syyskuuta 2010

Missin mitat

Tänään oli meillä puolen vuoden tauon jälkeen neuvolapäivä. Santsun 1,5v tarkastus- ja rokotuskeikka käytiin intoa ja jännitystä puhkuen heittämässä. Santsu intona neuvolan leluista, minä jännitin rokotetta ja uusi mittoja, jotka ovat seuraavat:

87,2cm / 12,7kg / py 48,6cm

Iso tyttönen siis jo. Reipas neiti olikin koko reissun ajan, mitä nyt rokotus laittoi hieman itkemään mutta siihenkin auttoi äidin syli ja huomion kiinnittäminen leluihin. Pian taas touhuttiin niinkuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.
Kotona kirahvi kainaloon ja peiton alle nukkumaan suru pois :)

4 kommenttia:

 1. Ihan tyhmää kun nykyisin on enää niin harvoin neuvola kun lapset on kasvaneet vanhemmiksi :( Meilläkin oli viimeeksi Artulla neuvola heinäkuussa, ja vasta ensi kuussa seuraava... Mä oon ainakin aina tykännyt kun on ollut sen kuukauden välein neukku, kiva on ollut niitä mittoja käydä kuuntelemassa ja juttelemassa muutenkin :) Hienot mitat teidän neitokaisella :)

  VastaaPoista
 2. Teillä on siis 1v3kk neuvolakin tarjolla siellä? Meillä oli viimeksi 1v ja nyt seuraavaksi 2v, sitten onkin enää kerran vuodessa.
  Minustakin vähän harmi että harvenee noin mutta vähitellen sitä pystyy kotonakin mittailemaan kasvua, ainakin noin suuntaa antavasti :)

  VastaaPoista
 3. Ai teillä on noinkin harvoin... :/ Meillä oli alkuun kuukauden välein, sitten kahden ja nyt näin. En tiedä sitten onko tän seuraavan jälkeen pitempi tauko, esim siihen 2v, mutta toivottavasti ei. Mä tykkään käydä siellä aina puhumassa ja kuuntelemassa :) Vaikka sitten taas toisaalta, onhan vauva-aikainen neuvola kuitenkin ihan erilaista kun nyt lapsen ollessa vanhempi. Ei enää samanlaisia "ongelmia" joihin tarvis neuvoja tai muuta :) Täytyy hommata kotiin sellainen mittatikku seinään ja alkaa mittailla itsekseen, tai sitten vois kirjoittaa ovenkarmiin ja ottaa karmin mukaansa kun joskus muuttaa ;)

  VastaaPoista
 4. Iso tyttö jo, jospa meki taas kohta nähtäis :) Mun blogissa on sulle pieni haaste ;)

  VastaaPoista