maanantai 13. syyskuuta 2010

Kavat

Ensimmäinen askel kohti talvivarustusta on otettu, kirjaimellisesti. Klikkailin Ellokselta ostoskoriin pienen alennuksen kera tälläiset Kavatin talvikengät. Värivaihtoehtoja oli mustat, punaiset ja liilat, näistä kaksi ensimmäistä on matkalla lähempään tarkasteluun.
Olen ollut tyytyväinen keväällä tilaamiini Kavatin kävelykenkiin, joten nyt uskaltaudun testaamaan talvipopotkin.
Näin kenkiä kuvaillaan:
"Kestävä malli, jossa tarranauhakiinnitys. Varsi nahkaa ja kenkäosa kumia. Kalvo ja teipatut saumat takaavat vesitiiviyden. Vahvistettu sisäpuoli. Lämmin polyesterivillavuori. Irrotettava sisäpohja villaa ja ulkopohja polyuretaania.
"

4 kommenttia:

 1. Hei mä juuri tänään kattelin noita samoja elloksella Artulle...! Laitathan sitten informaatioo, kun noi teille saapuu onko normaalia mitoitusta vai pientä/suurta. Hirveesti tykkäisin noista meillekin :) Ihanan simppelit mutta siistit!!!

  VastaaPoista
 2. Okei, yritän :) Laskulle on siitä kiva tilata kun voi rauhassa pari viikkoa miettiä ja kokeilla ja miettiä taas. Eikun vaan tilaat teillekin testille! :)

  VastaaPoista
 3. Meidän pojalla oli viime talvena (silloin 1,5-vuotias) Kavatin kengät ja tykkäsin kyllä tosi paljon! Laadukkaat ja kivannäköiset. :)

  VastaaPoista
 4. Kotiäiti,pysyttekö Kavateissa myös tulevana talvena? Mielenkiinnolla odottelen että saan kengät käsiini, paketti on jo matkalla :)

  VastaaPoista