perjantai 23. heinäkuuta 2010

H&M syksyn satoa

Syksyn ja talven mittaan Santsu pukeutuu aika samankaltaisesti kun muut samankokoiset pikkutytöt. Blogimaailmassa pyörii esittelyssä monia samankaltaisia H&M:N ostoskoreja, siitä vaan päättelin ;)

Tein keväällä jo ennakkotilauksen joka sisälsi aika lailla perusvaatetta; trikoopaitoja, sukkahousuja, yöpukua... Nyt syysvaatteiden ilmaannuttua nettiin sieltä löytyi toinen toistaan ihanempia uutuuksia ihanissa väreissä joten pieniä lisäyksiä piti tehdä...

Vauvapuolelta sopii onneksi housut vielä täysiään, joten nämä (nyt jo loppuunmyydyt(!) söpöläiset meille!
Sukkikset samaa värimaailmaa isompien puolelta.
Raitaa rennonpaan menoon
Tämä sopisi ruskeitten housujen kaveriksi
Mekko röyhelöllä, ihana!
Pientä röyhelöä myös neuletakissa, lämmikkeeksi vaaleanpunaisen paidan päälle.
Tämä vaikka röyhelömekon pariksi.
Ja vielä huppari viileneviin päiviin.
Paljon ihanuuksia jäi vielä mieltä kaivelemaan mutta ei kai makeaa mahan täydeltä. Luulenpa että näistäkin joutuu karsintaa tekemään...Ellei kaikki sitten ole yli-ihania ja ihan pakko saada :)

4 kommenttia:

  1. Tuolta löytyy kyllä paljon ihanuuksia! Vauvapuolella olisi ollut paljon semmosia, mitä olisin toivonut olevan isommassa koossa, mutta voishan niitä 86-koon housuja pitää metrin pituisella polvihousuina :).

    Hain tänään ennakkotilauspaketin ja sieltä tuli tytölle paitaa ja housua, mutta teen myöhemmin uuden tilauksen, kun tuon ennakkotilauksen mukana tuli 5 euron alennuskuponki. Pitäähän se käyttää :). Tuo vaaleanpunainen paita ja röyhelömekko vois tulla meillekin...

    VastaaPoista
  2. Aivan ylisöpöjä nuo kaikki! Voin kuvitella että karsinta on vaikeaa!
    Voi kun h&M:kin ottaisi vauvapuolen koot vaikkapa 98:iin saakka, niin mekin saataisiin!

    VastaaPoista
  3. Mindianna, tuli kyllä valinnanvaikeus kun oli todellakin niin paljon ihanuuksia :)
    Luulenpa että mullakin tulee toinen tilaus tehtyä syksyn mittaan, viimeistään lähempänä joulua kun uutuuksia päivitellään taas enempi :)

    -Anni- minä varmaan harmittelen samaa reilun vuoden päästä, kun kaikki söpöisimmät vaatteet löytyy vauvaosastolta. Ihan hyvin voisivat kasvattaa tuota kokoskaalaa pari pykälää ylemmäs :)

    VastaaPoista
  4. IIIIHANIA vaatteita <3 Ite hain tänään postista H&M:n paketin, vaatetta pojalle syksyksi ja talveksi.. tykkään :)

    VastaaPoista