tiistai 6. heinäkuuta 2010

Kesäpäivä kaupungissa

Eilen aamulla käynnistettiin sekä auto että moottoripyörä ja huristelimme Ouluun. Päivän ohjelmassa oli moottoripyörän huoltoa merkkiliikkeessä ja sillä välin me vietimme koko perheen voimin mukavaa kesäpäivää kaupungissa. Kävimme kyläilemässä ystävän luona ja Santsu oli sekä innoissaan että kauhuissaan kahdesta koirasta, jotka siellä asusti. Kaikki oli hyvin kun koirat keskittyivät järsimään luitaan ja sai katsella koiria rauhassa meidän sylistä. Sitten iski paniikki kun Santsun kokoiset koirat innostuivat taas vieraista :)
Napattiin sitten ystävinen kyytiin ja suunnattiin kaupungille kiertelemään ja katselemaan aletarjontaa. En viitsinyt edes pahemmin keskittyä tutkailemaan tarkemmin alerekkejä mutta jotain pientä tarttui mukaan.

Gina Tricot:sta (kuva lainattu) löytyi tällainen ohut hellemekko turkoosimman sävyisenä, juuri nyt tarpeen näille helteille! Sain tästä viallisen alennuksen kun toisesta olkaimesta puuttui nappi.

Santsulle löytyi Kappahlista tuplasetti 2-osaisia yökkäreitä hintaan 7,95 (norm. 19,95), josta sain vielä -20% kupongilla. Ei paha!! Lindexilta ihana rimpsuhelmainen farkkuhame puoleen hintaan.

Ei isikään tyhjin käsin lähtenyt kotiin, uusi puku ja pari kauluspaitaa haettiin Pukumiehestä. Siellä oli muuten melkoisen hauska ja reipas nuori miesmyyjä :)

Pyörän haun jälkeen vierailtiin vielä miehen veljen luona iltasella. Santsu siellä touhusi hurjana ja kun kotimatka alkoi niin eipä mennyt kauan kun neiti simahti. Eipä kyllä ollut äitilläkään sama kaukana loppumatkasta, hui!! Vaan kyllä tuli illalla nopeasti uni silmään kun pään painoi tyynyyn, rankkoja tuommoiset reissut :)

2 kommenttia:

  1. Oli kiva nähdä:)) Ouh toivottavasti ei tullut Santsulle hauhau-pelkoja, sen verran vilkkaita kun nuo meidän koirulit on.. tai no Roope on:D Joko uusi mekko on päässyt käyttöön? Se on ihana!

    VastaaPoista
  2. En oikein tiiä, kyllä me illalla kerrattiin päivän tapahtumia ja muisteltiin haukkuja :)
    Juu, mekkonen pääsi heti käyttöön eilen, jahka olin aamusella ommellu napin kiinni. Se todellakin on ihana! :)

    VastaaPoista