keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

070707

Täällä vietetään merkkipäivää, jo 3v rengastettuna. Sitä toista, suurempaa rengastuspäivää odotellaan vielä.

Kihlasormukseni on valkokultainen ja ympäriinsä timanttileikattu. Aikoinaan kierrettiin kaikki Oulun kultakaupat läpi etsien mieleistä sormusta ja palattiin siihen ensimmäiseen, josta tämä ihanuus löytyi. Olen kyllä ollut valintaani tyytyväinen. Välillä kyllä mietityttää että millainen vihkisormus tämän kaveriksi sopisi.


Kuva taas tylsästi lainattu www. lahjakoru.fi

Tuona samaisena maagisena seiskojen päivänä kihlautui myös kaksi muuta kaveri pariskuntaa. Toisille kävi ikävämmin, ero tuli. Toiselle parille taas iloisemmin, häitä vietettiin viime vuonna :) Me taas... välivaiheessa.

6 kommenttia:

 1. ONNEA <3 !!!! Kaunis sormus. Itsellä on kans valkokultaa ja siinäkin on timanttileikkausta tollain samalla lailla, oliskoos ihan tismalleen samanlainen ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Lara! :)
  Aika hauska sattuma jos meillä tosiaan on samanlaiset sormukset :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis sormus, eiköhän se teidän välivaihekin jossain vaiheessa etene, häitä on kiva järjestää :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :)
  Onhan tuota tullut aina säännöllisen epäsäännöllisesti vierailtua erinäisillä hääsivustoilla salaa suunnittelemassa jo jotain pientä :)

  VastaaPoista
 5. Onnea vielä kerran, tuo sun sormus on kyllä nätti! Mulla itellä on perussileä keltakultanen kihla ja sen rinnalle oli helppo löytää kaveri :) Kyllä se teijänki hääpäivä vielä koittaa! ;)

  VastaaPoista