torstai 28. kesäkuuta 2012

Sukka(housu)jemmat

Alekoreja tonkiessa on tullut tehtyä taas muutamat sukka- ja sukkahousulöydöt lapsille ja niitä jemmalaatikkoon säilöön laittaessa piti tehdä pientä inventaariota mitä missäkin koossa löytyy. Meillä on aina hyvät varastot tulevia kokoja niin sukissa, pikkareissa kun sukkiksissakin, ostelen säilöön niitä aina kivannäköisten vastaan tullessa.
Ja onhan noita kivasti tullutkin. Ostan yleensä kaikki alusvaatteet ja sukkatuotteet alehintaisena sillä en näe mitään järkeä ostaa niitä normaalihintaisena kun usein kivoja löytyy alennettuun hintaan, eikä nuo niin kauan käytössä kestä/mahdu päälle.

Jemmat piiloutuu tuollaisiin mustiin kukkakuosisiin hatturasioihin jotka solmitaan nauhalla kiinni. Huomasin juuri kuvatessa että Santsulla on pienempi laatikko vaikka tavaraa on enemmän ja isompi kokoisia :D Piti suorittaa pikainen vaihto niin alkoi vaatteetkin mahtua paremmin säilöön.


Santsulla on aika hyvä varasto nyt seuraavaa kokoa ja vähän isompaakin odottelemassa. Sukkahousuja näkyi olevan kolmessa eri kokomerkinnässä 104/110, 110 ja 110/116 joten siinä on toivottavasti pitkäksi aikaa käytettävää.
Pojullekin löytyy sukkia monessa eri koossa, juuri pitikin kaivella uutta sukkaa käyttöön kun kaikki nykyiset tuntuu rullautuvan jalkapohjan alle. Turkoosi-harmaa näkyy olevan aika suosikki noissa sukissa :D Sukkahousuja ei ole kuin parit, mistä löytyisi kivoja kuoseja? Tai värejä, peruskaupoissa on vain tylsiä tummansinisä tai -punaisia. Nuo raidalliset ja kirahvit on Meltonin, niillä olisi paljon kivoja mutta ovat aika arvokkaita pitemmän päälle. Seppälästä löytyi tosi söpöjä sukkia, nuo helikopterit ja Booot, saas nähdä myöhemmin millaisia ovat laadultaan.

Mistä sinä teet parhaat sukka(housu)löydöt? Ne kestävimmät tai kivannäköisimmät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti