maanantai 25. kesäkuuta 2012

8kk ja uusi taito

Se olisi tänään jo 8. kuukauden merkkipaalu plakkarissa pienellä miehellä. Joka kuukausi se iänikuinen huokailu, kuinka se aika juoksee näin nopeasti! Ei menee enää kauaa kun ykkössynttäreitä vietellään.


 Juhannusviikolla herra kokeili rajojaan ja alkoi kiipeillä ylöspäin, äkkiä se sen oppi ja nyt noustaan kuin vanha tekijä sohvapöytää tai sohvanreunaa vasten polvilleen. Sieltä onkin paremmat näkymät kun lattianrajasta :) Tarkistin eilen vanhasta kalenterista milloin Santsu oli saman taidon oppinut, neiti oli ollut reilu 6kk silloin! Huokaisin helpotuksesta että onneksi herra on käynyt vähän hitaalla asian suhteen ;) Toivottavasti sama on myös kävelemään oppimisen suhteen, ei haittaa jos minimies ei vielä 9,5kk vanhana kävele! :D

Tällälailla siskon leluihin pääsee käsiksi paljon paremmin!

Tämän tempun myötä tuli myös ajankohtaiseksi laskea sängyn pohja alas, tähän saakka on pojun voinut huoletta nukuttaa sänkyyn sen kummemmin pelkäämättä mutta nyt kieltämättä nousi pieni paniikki että äkkiä pohja alas!

Juhannuksen kunniaksi epeli teki myös 4. hampaansa! Nyt on kolme alhaalla ja ylös tuli nyt ensimmäinen, aika hassuun paikkaan, nimittäin ensimmäisten etuhampaitten viereen.

2 kommenttia:

 1. Löysin blogisi nyt ensimmäistä kertaa, tässä blogeja selaillessa. Meillä taitaa olla melkein ihan saman ikäiset pojat=) Meilläkin seisotaan tukea vasten ja kävelleen pieniä matkoja tukea vasten. Tänään on jopa saatu poju kiinni itseteossa ilman tukea seisomassa muutamia kertoja=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Kävinkin kurkkimassa sun blogia, täytyykin jäädä seurailemaan :) On kyllä melko samanikäiset poitsut :)

   Poista