tiistai 8. toukokuuta 2012

Kenkiä Heppo:sta isolle ja pienelle

"Pengoin" tuossa viime viikolla Heppo:n alekoria kun sain sähköpostiin pari uutiskirjettä joissa sai -10% vielä aletuotteista. Tänään kävin paketin noutamassa ja innoissamme Santsun kanssa availtiin kenkälaatikoita.

Santsulle löytyi samat Kavatin juhlakengät paria kokoa isompana kuin viime kesänä. Nämä oli puoleen hintaan ja siitä vielä 10% pois.


Pikku-Ukolle löytyi söpöt Niken minitennarit. Aleprosentti heilui yli 70% joten aika kiireellä nappasin ne ostoskoriin. Nämä tuskin mahtuu siinä vaiheessa kun herra kävelee joten söpöstellään sitten vaan rattaissa ja kyläillessä :)


Nämä Ralph Laurenin tossut oli vähän ostaako vai eikö ostaa-ostos mutta ajattelin että nämä hoitaisivat juhlakenkien virkaa kesän juhlissa. Nyt täytyy vaan alkaa rakentamaan asua näitten pohjalta. Ehdotuksia? :)


Näilläkin oli oikein mukava aleprossa (reilu -70% myöskin), joten silkkaa säästöä nämä minipopo-ostokset, eikös vain? :)

2 kommenttia:

  1. Meillekin on tulossa pari pakettia Heppolta, kaikki -75% hinnalla. Silkkaa säästöä! Ja nuo minikengät on niin suloisia, harmi kun meidän lapsilla on jo syntyessään ollut niin isot jalat että minikengät on olleet pienet jo silloin :)

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä niin iso aleprossa että saa olla ihan innoissaan kun tekee löytöjä pikkurahalla :) Kovinkaan usein kun noissa huippualekengissä ei löydy kokoja.
    On näillä meidänkin lapsosilla melko iso jalka että vähän jänskättää milloin noita oikein loppujen lopuks pidetään, varmaan jo nyt heti :D

    VastaaPoista