torstai 19. toukokuuta 2011

Kirppuilua

Parin viikon sisään ollaan laajennettu hieman kirpparointiympyröitä. Äitienpäivän alla naapurikaupungissa järjestettiin MLL:n lastentarvikekirppis ja viime viikolla tutustuttiin pariin oululaiseen kirppikseen. Ihan mukavia löytöjäkin tehtiin ja jopa löytyi sitä mitä haettiin! Mitä me sitten haettiin...

No näitä! Vuorellisia housuja, jotka tuntuu olevan kiven ja kannon alla sekä kaupoissa että kierrätyksessä... Ruskeat vakosametti Bamset on tämänhetkistä käyttökokoa, H&M:n farkkukuosiset ja Kappahlin beiget ryppylahkeiset housut on kokoa 104 ja saavat tovin vielä odotella käyttöönpääsyä. Nappasin kuitenkin matkaan, kun ei niitä tietenkään silloin löydä kun tarvitsee.

Mukaan tarttui myös pari kirjaa, pari palapeliä jotka eivät päässeet kuvaan, harmaat sydänpolvisammarit ja pikku-Murulle Villervallan body. Katsotaan onko se yhtään vaaviloisen näköinen kunhan käytönaika koittaa :)

Oikein tyytyväinen olen tähän kirppuilusaldoon, kerrankin :)

3 kommenttia:

 1. Oi että, me kanssa tarvittais noita tollaisia housuja mutta eipä niitä missää näy! Näillä ilmoilla just huippuja!

  Ihanaa kun voit ostella kaikkea pikkuiselle <3 Mulla on niin kova vauvakuume etten kestä melkein mitään vauvajuttuja.... :) <3

  VastaaPoista
 2. Samat etsinnät kun mulla, mäkin olen löytänyt tällä viikolla kahdet seuraavaa kokoa :)

  VastaaPoista
 3. Lara, no niin, sais olla tarjontaa rutkasti enemmän! Kulutettankohan ne muuten sitten niin loppuun ettei niihin usein kirppiksillä törmää?

  Voi vitsi, enhän mie uskalla täällä sit mitään vauvajuttuja kirjoitella :)

  -Anni-, muistankin tässä taannoin lukeneeni jostain sun postauksesta etsiskeleväs tälläisia housuja. Tosi kiva että molemmat on kuitenkin tehny löytöjä sillä saralla :)

  VastaaPoista