keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Äänestys!

Juhlat lähestyy, mitä päälle?! Ensi viikolla olisi yhdet valmistujaiset juhlittavana ja äsken pidettiin sovittelusessio kaapin antimista Santsun kanssa. Auttakaas ja antakaa mielipiteenne kummassa kokonaisuudessa suuntaamme juhlimaan!

Vaihtoehto nro 1.

Tämän rimpsumekon kanssa olisi suunnitteilla vaaleanpunainen neuletakki (tämän kevään hooämmää pienillä puhvihoilla) ja edellisen postauksen valkoiset balleriinat.

Vaihtoehto nro 2.

Tähän kokonaisuuteen kuuluu valkoinen t-paita, jossa on olkapäillä pienet hörselöt ja valkopohjainen hame perhoskuvioinnilla. Lisäksi tulisi valkoinen neuletakki jossa olisi tummanharmaita palloja. Kenkinä samat valkoiset balleriinat. Lisäksi molempiin kokonaisuuksiin tulisi valkoiset sukkahousut.

Sana on vapaa!

7 kommenttia:

 1. Ykkös vaihtoehto ehdottomasti omaan mieleen enemmän :) Itsellä sama ongelma, tosin meillä tiedossa hautajaiset. Kaapista ei löydy mitään tummaa, varsinkaan hillittyä päälitakkia...

  VastaaPoista
 2. Molemmat kivoja! Mutta minusta röyhelömekko :)

  VastaaPoista
 3. Ääni ykkösvaihtoehdolle! En osaa kummemmin perustella :). Toinenkin kiva, mutta eka miellyttää minun silmää enemmän :).

  VastaaPoista
 4. Ykkönen, ihanat herkkuvärit:))

  VastaaPoista
 5. Kiitos äänistä! :) Tuo kakkonen oli mun alkuperäinen suunnitelma mutta jotenkin tuo ykkönen on nyt vaan niin herkku että taitaa kiilata ohi :)
  Ehkä tuo kakkosen hame tarttis erivärisen yläosan, näyttää nyt niin vaisulta kokonaisuudelta...

  VastaaPoista
 6. Onko ylläri et mieki sanon ekan vaihtoehon? Ihanan värinen mekko ja vielä ihanampi tyttö <3 Toivottavasti me kesällä taas nähdään, suunnitelmissa on kyllä tulla sinne suunnalle lomailemaan :)

  VastaaPoista
 7. Sulla taitaa nyt olla pinkit lasit päässä :) Ollaanpa yhteyksissä kesän mittaan :)

  VastaaPoista