lauantai 26. helmikuuta 2011

Kuulumisia

Kuluneet viikot ovat olleet kiireisiä ja voimia vieviä. Viime viikolla oli loppukiri pakkauspuuhissa, viime viikonloppuna me muutettiin omaan kotiin ja tämä viikko on tehty kotia kodiksi purkaen laatikoita ja täyttäen kaappeja. (Siksi siis ne viimeaikaiset sisustuspostaukset ;)) Uusi koti on yhden huoneen ja muutaman kymmenen neliön verran suurempi kuin entinen, jossa olimme vuokralla. Huimaa muuten, Santsu ei ole vielä edes 2v täyttänyt ja tämä on jo kolmas asunto jossa hän asuu!

2v:sta puheenollen, se tulee täyteen hyvinkin pian, maanantaina. Otimme tänään jo varaslähdön juhlintaan kun mummi ja kummi (äitini+veljeni) tuli vieraisille kauempaa. Huomenna tulee sitten isin puolen sukua lähempää ja maanantaina Santsun pikkukaverit. Juhlaputki on siis melkoinen.

Eilen kävimme Santsun kanssa neuvolassa. Reipas tyttö mitattiin jo isojen tyttöjen puntarissa ja pituusmitassa, jotka näyttivät lukemia 14,2kg/90,4cm, uusi kymmenluku ylitetty pituudessa siis. Puheenkehitys oli tätin mielestä ikäistänsä edellä (miten se ilmaistaan oikein?) ja Santsu höpötteleekin monisanaisia lauseita.
Viime päivinä meillä on muuten kuulunut mene töihin siitä jos joku asia ei neitiä miellytä. Kenties joku vihje? :)

Yksi asia vielä on pakko kertoa kuluneelta viikolta, meillä on alkanut pottailu toimia ihan kunnolla! Vaippaa Santsu ei enää haluaisi pukea vaan pisut tehdään potalle ja tikkarit (eli pikkarit) täytyy olla jalassa! Neiti onkin oikein ylpeä tikkareistaan ja kehuista kun pöksyt pysyy kuivana :) Tosin sen toisen hädän kanssa on vielä vähän harjoiteltavaa...

Tällaista tällä kertaa, ensi kerralla ehkäpä jotain synttäreihin liittyvää :) Mukavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Onnea ekaksi uuteen kotiin!

  Santsu oli kaksvuotisneuvolassa aika samanmittainen mitä Kii, mukavan pituisia tyttöjä siis :)

  Kiva kuulla, että teillä on lähtenyt tuo pottailu kunnolla käyntiin! On niin liikuttavaa, miten ne pikkupöksyt ovat noille pienille niin tärkeitä :) Toivottavasti pian se toinenkin hätä alkaa sujua pottaan.

  Onnittelut neidille jo näin hieman etukäteen! Hauskoja juhlia teille :)

  VastaaPoista
 2. Onnea omaan kotiin :). Sisustusjutuista on tosiaan voinut jotakin päätellä :).

  Meidän tyttö oli kaksivuotiaana, voisko sanoa samanpituinen: 90,5 cm :). Nyt neiti on kohta 3v 8kk ja pituus n. 105 cm.

  VastaaPoista
 3. Paaaljon onnea omaan kotiin! :) Rivarinko löysitte?

  VastaaPoista
 4. Onnea Santsulle jo etukäteen :) Meidän neidillä synttärit torstaina, joten kovin ovat kyllä samanikäisiä! Niin ja onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 5. SiniK: Kiitos! Katsoinkin että teillä on menossa samat pikkaritreenit :)
  ja kiitos etukäteisonnitteluista, tämän päivän synttärit oli oikein mukavat ja Santsulle vyöryi kaikkia kivoja lahjoja :)

  Mindianna: Kiitos! No onpas tosiaan tytöt samanpituisia! :)

  Minni: Kiitos! Kt-asunto tämä on.

  Iita: Kiitos ja kiitos! :) No kyllä vain, muutama hassu päivä välissä :)

  VastaaPoista