tiistai 1. helmikuuta 2011

Alen rippeitä

Päästiin eilen Santsun kanssa vähän humputtelemaan naapurikaupunkiin. Tutkailtiin aletankojen jämiä ja tehtiin pieniä löytöjä vielä. Miinusprosentteja oli 50-70.

Vasemman reunan paita rintamushörselöillä on Cittarista. Keskellä Seppälästä, rusettipainatuksen lisäksi paidan kaula-aukkoa ja hihansuita ympäröi pienet röyhelöt. Oikean reunan raitapaita kevätuutta Kappahlista, tämän paidan erikoisuutena on nuo kuminauharypytykset hihassa.

Kuvassa paitojen kaverina ihana Mymmeli-purkki pienille aarteille.

Lisäksi löytyi Santsulle kahdet toppahousut ensi talveksi oikein hyvään hintaan, 6e ja 10e. Toiset olkaimilla ja toiset ilman. Yhdetkin olis varmaan riittäny mutta ku halavalla sai ;)
Käytiin vielä lopuksi kirpparilla. Eräässä pöydässä olisi ollut vaikka mitä kivaa ja mieleistä vaatetta mutta ah, niin tahraisia ja reikäisiä. Eipä tehnyt mieli maksaa 2-3e sottaisista vaatteista... Yhdet mustat sydänpolvisammarit mukaan kuitenkin tarttui, sattuivat olemaan jopa siistit kun niitä kääntelin ja vääntelin. Ovat juuri kuivumassa joten jäivät kuvasta pois.

Piristävä shoppailuaamupäivä kaiken kaikkiaan! :)

2 kommenttia:

  1. Miten jotkut saakin vaatteet niin järkkyyn kuntoon. Oon monesti kirppiksillä miettinyt samaa. Kuoseista tunnistaa, ettei ne ole ehtinyt kuin yhdellä lapsella olla, ja siltikin kunto on mitä on. Vaatemäärä toki määrää paljon, mutta kun eipä meilläkään mitään megamääriä sisävaatteita ole, päinvastoin.

    Tulipas purkauduttua, anteeksi :). Nättejä paitoja löysit! Nyt alkaa alessa olla jo prosentit kohdillaan.

    VastaaPoista
  2. Ja ennen kaikkea, miten järkyttävän kuntoiset viitsitään viedä vielä kirppikselle myyntiin kiskurihintaan?!

    Purkautuminen ei haittaa lainkaan, samoilla linjoilla ollaan :)

    VastaaPoista