maanantai 7. kesäkuuta 2010

Menoja ja sairastumisia

Takana vauhdikas viikonloppu. Ollaan puettu juhlavaatteet päälle ja käyty juhlistamassa tuoretta ylioppilasta. Herkutkin maistuivat oikein hyvin.
Mistähän me keksittäis lisää juhlia, ei taida meillä kovin juhlarikas kesä ollakaan tänä vuonna... Noita Santsun juhlavaatteita kun olisi kiva käyttää useamminkin, niillä kun käyttöikä on surullisen lyhyt. Nyt meillä oli sama mekko ja kengät kuin äitienpäivänäkin, eli jopa kaksi käyttökertaa takana ;)

Eilen käytiin pitkästä aikaa katsomassa pesäpalloa! Edellisestä kerrasta on kulunut aikaa, aika paljonkin! Santsukin oli hyvin mukana, taputti aina intona muun yleisön mukana :) Hienosti jaksoi istua rattaissa mutta käytiin me välillä juoksentelemassa katsomon takanakin...

Vauhdikas oli myös tämä aamu. Se alkoi jo klo:5, nimittäin vaihtamalla vaatteita ja lakanoita. Santsu alkoi oksentaa :( Niinkuin ei olisi pelkkä flunssa riittänyt.
Eihän se uni tietenkään enää tullut pienelle kun oksentelu hieman pelotti, vaatteita vaihdeltiin ja muuten vaan pyöriteltiin. Niinpä tehtiin pesä olohuoneeseen ja katseltiin lastenohjelmia. Äiti olisi voinut kyllä nukahtaa vaikka heti...
Siispä tämä alkuviikko on ainakin rauhoittumisen ja lepäilyn aikaa.

Äiti on edelleen vähän väsynyt vaikka aamupäikkärit otettiinkin yhdessä, on tämä teksti sen verran sekavaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti