keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Lastenhuonesuunnitelmaa ja etsintäkuulutusta!

Sanainen arkku on ollut viime aikoina hieman jumissa eikä ole taaskaan tullut päiviteltyä blogia. Pari juttu pyörii mielessä, mm. eräs viime viikkoinen kirppislöytö, mutta en vain saa tartuttua kameraan kuvatakseni sitä. Muutenkin tämä alkuviikko on mennyt TAAS hoivatessa pientä sairastajaa, kuumetta on jo pian kolmatta päivää hänellä...

Mutta asiaan. Aloitin viikonloppuna melkoisen projektin! Nimittäin "työ"/rojuhuoneen siivouksen. Nyt saa luvan loppua sen huoneen aikakausi siinä tarkoituksessaan ja uusi elämä alkakoon :) Santsun huonetta siitä ollaan nyt pikku hiljaa tekemässä. Vanhat kalusteet vain pitäisi saada sieltä kiertoon/varastoon (joka muuten olisi siivouksen tarpeessa sekin, kesän toinen jättiprojekti!).

Huone on tosi pieni, reilusti alle 10m2. Oviaukkoa vastapäätä on ikkunaseinä, n.2m2 leveä. Oviaukon molemmin puolin on kaappeja, vasemmalla 2-ovinen liukuovikaapisto ja oikealla puolella 1-ovinen normaali hyllykaappi. Huoneen ovena toimii liukuovi, joka menee tuon isomman kaapiston taakse aukiollessaan.

Huoneen oikealla seinälle on tulossa tämä Ikean Expedit-hyllykkö. Saamme sen heinäkuun puolella, kunhan "diilarimme" pääsevät käymään Ikeassa. Hyllykkö laitetaan poikittain, tykkään enemmän matalemmista kalusteista. Tosin ei tuo varmasti liian korkea ole pystyssäkään, täytyy kokeilla jahka sen kotiin asti saamme.
Vasemmalle puolelle tulisi sitten Santsun sänky. Toistaiseksi sänkynä on vielä tuttu ja turvallinen pinnasänky. Isompaa sänkyä mietiskellään sitten syksyllä/talvella. Ikkunan eteen mahtuisi ehkä pieni pöytä, mutta sen suhteen en ole vielä tehnyt tarkempia mittauksia ja suunnitelmia. Lelulaatikot pääsevät ainakin sille paikalle toistaiseksi.
Lisäksi jommalle kummalle seinälle tulisi tauluhylly tai kaksi Santsun tauluja ja kuvia varten. Tekstiilit ovat vielä mietinnässä.

Sitten seuraa etsintäkuulutus!

Hakusessa olisi kuvan Vallilan Kaktuskukka-verho, valkoisella pohjalla pinkki kukka. Jos jolta kulta löytyy vapaana niin saa vinkata!!


kuvat ikea, googlen kuvahaku

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä projektiin! Me voitas sitten tulla kyläileen ja tsekkaan Santsun valmis huone;)

  Sain tässä yks päivä pientä palautetta mun projekteista.. kuulemma suunnittelen ja aloitan aina vaan uusia hommia vaikkei entisetkään ole vielä valmiina?! Hups ja heh, voipi olla että sanoissa piilee pieni totuudensiemen:D

  Ja heii..kamera vaan käteen ja kirppislöytöä kuvaileen:)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä tosiaan tarvitaan, tuo toinen osapuoli kun ei ole asiasta järin innoissaan niin tavaroitten karsinta ja siirtely jää mun vastuulle... Ja tervetuloa tsekkausreissulle! Mut onkohan se huone koskaan valmis ;)

  Kuulostaapa tutulta nuo keskeneräiset projektit :D Mulla ois montakin odottamassa ja mietin just yks päivä että mistähän taas alottais *huokaus* Onneks M ei tiedä kaikista niin se ei voi kuittailla ;)

  VastaaPoista