perjantai 5. lokakuuta 2012

Elloksen toppaa

Heippa pitkästä aikaa!
Sateinen kesä on ehtinyt tässä välillä vaihtua sateiseksi syksyksi, tuoden mukanaan ne kaikki kivat vitsaukset kuten flunssat ja mahataudit. Molemmat ollaan jo läpikäyty, mitähän seuraavaksi...

Toivottavasti talvesta (ja seuraavasta) ei ole tulossa vesisateinen, meille on nimittäin tullut säkillinen toppaa Ellokselta. Kun kesällä alkoi näkyä eri paikoissa Ticketin tulevaa talvea niin iskin silmäni heti tähän mustaharmaaraidalliseen haalariin, niin ihana! Kun se sitten äskettäin Elloksenkin valikoimiin tuli niin pitihän se kotiuttaa, tosin vasta vuoden päähän, tuleva talvi on hankittu jo viime keväänä.


Santsuliinille tuli nyt tähän talveen Name It:n pitkä musta toppis siistimpään menoon (kuva on mitä on, malli oli kiireinen ;) )


Tämmöinen toppavilautus tällä kertaa :)


2 kommenttia:

 1. Minkä kokonen tuo harmaa haalari on? Mä ku en oo hankkinu vielä mitää pikkkuveljelle, menee alkutalven isoveljen vanhalla, mut jatkosta en tiiä.. toivonki et sais jonku verran apuja joulupukilta asiaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuo on 92 ja tarkoitettu vuoden päähän, mulla kun on vähän tämmönen hamsterihulluus ;D

   Sehän on hyvä jos alkutalveksi löytyy isoveljen vanha, pianhan se joulu tosiaan on ja sitten myös alennusmyynnit mistä voi katella uutta sopivampaa :) Mie ostin viime keväänä jo haalarin (80cm
   ) jemmaan kun siskon vanha oli niin tyttömäinen.

   Poista