perjantai 3. elokuuta 2012

Violettia pojalle?

Olen tässä viime päivinä penkonut ja kuvaillut viime talvien ulkovaatteita ja vastaan tuli eräs haalari jonka kohtaloa en osaa oikein ratkaista. Nimittäin tämä violetti baby baggie Santsun toiselta talvelta. Miten sitä voisi asustaa pojalle?
Ajatukset kallistuu enemmän kiertoon laittamisen kannalle mutta kuitenkin mietityttää saisko siitä poikamaista jotenkin, nyt kun sillä on "tyttöleima" siskon vanhana vaatteena :D

Mielipiteitä ja ideoita otetaan ilomielin vastaan!

12 kommenttia:

 1. Menee ihan hyvin pojalle, mustat asusteet.

  Tai sit myyt pois ja ostat ihan uuden tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tullutkaan tuo musta itselle mieleen, kiitos!
   Tuo ois epelille sopiva vasta vuoden päästä joten ehtii mieli muuttua vielä moneen kertaan :D

   Poista
 2. Meillä oli Akselilla koko viime talven täysin violetti haalari käytössä! Alkaa mulla kolmen pojan äitinä tulla jo musta/harmaa/sininen korvista pihalle :D Minusta kävi tosi hyvin pojalle violetti!

  Kuvaa: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150450189944090&set=a.31603589089.37249.845499089&type=3&theater

  Että päälle vaan! Mustaa (tms) hattua päähän? Tai harmaata? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vaan tuohan näytti hyvältä! Ehkä mie sitä vielä hetken säästelen ja sulattelen :) Tuo koko kun olis vasta vuoden päästä passeli.

   Poista
 3. Mulla tuli heti mieleen Molo Kidsin musta-vaal.harmaa tähtimyssy, siis sellainen kypärämyssymallinen: http://www.niiloilo.fi/molo-kids-snow-helmet-black-p-2380.html, sitten Mololta mustat tähtirukkaset: http://www.niiloilo.fi/molo-kids-igor-gloves-black-p-2384.html. Kertalaakista poikien haalari ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vau, sulla on homma heti hanskassa! :D näin sieluni silmin nuo asusteet haalarin kanssa ja tykkään! :) Täytyy laittaa alelistalle nuo seuraavaa talvea varten :)

   Poista
 4. Mä olen ihan samaa pohdiskellut! Meillä on jemmassa E:n mustikansininen, aikalailla samanvärinen tuon ticketin kanssa, toppahaalari joka olisi ensi talvena V:lle sopivan kokoinen. Mäkin vaan emmin että onko se sittenkään pojalle sopiva väri. Mutta nuo Marikan linkkaamat asusteet olis kyllä siihen tosi passelit. Taidan mä sen sittenkin pitää ja etsiä sopivat mustat asusteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva että tästä oli sullekin apua! :) Kyllä minäkin taidan vielä toistaiseksi säästää sen haalarin ja asustaa sitten mustalla (/valkoisella)

   Poista
 5. Helposti menee violetti pojalla! Meidän Jopella on ollu violettia ja tykkään ainakin itse kovasti. Oon vältelly jostain kumman syystä just sinisiä ja perus-"poikavärejä", tykkään vihreestä, mustasta, keltasesta, oranssista, violetista, ruskeesta, valkosesta.. Mä laittaisin ton violetin haalarin kans pojalle mustan pääkallopipon ja mustat rukkaset. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään ole perus tummansininen/vihreä/harmaa-linjaa vaan enemmän turkoosia, limenvihreää, ruskeaa ja mustaa. Keltaisesta ja oranssista en ole vielä isoina pintoina innostunut, yksityiskohdissa menetteelee :)

   Näitten vinkkien takia huomasin jo eilen kattelevani yhtä violetti-mustaraidallista vaatetta sillä silmällä että onpas kiva :)

   Poista
 6. voisin pukea vielä noin 2-2,5v:lle pojalle tuon jos kotona jo olisi. laittaisin asusteiksi harmaata tai mustaa. jalkaan tietty tummat talvipopot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla siis aiemmin kanssa :) Näin minäkin asian näen tällä hetkellä :)

   Poista